Escape Game
De interactieve outdoor activiteit!

Minimaal: 20 personen

Duur: 2,5 uur

De Escape Game is een interactieve outdoor activiteit, waarbij teams van 6 tot 8 personen de onderlinge strijd tegen elkaar aangaan. Het doel is om zoveel mogelijk buit te bemachtigen. Elk team gaat gewapend met een tablet en een koffer vol hulpattributen op zoek naar onder andere virtuele kluizen, puzzels die opgelost moeten worden en codes die gekraakt moeten worden. De Escape Game is dus een zeer veelzijdige uitdaging!

De Escape Game is een outdoor variant op de bekende Escape Rooms. Het is uitdagend, hilarisch en vraagt om een sterk staaltje teamwork en is uitermate geschikt voor grote groepen. De Escape Game als teambuildingsuitje boeken zou dus een hele goede optie kunnen zijn!

City Escape Game: Dé echt unieke variant!

In Apeldoorn, Deventer en Zutphen kan er gekozen worden voor de City Escape Game. De plaats gerelateerde variant van de Escape Game. Hierin zijn een aantal opdrachten specifiek ontworpen voor de betreffende plaats. City Escape Game spelen in Arnhem of Zwolle? Ook dat kunnen wij regelen!

In samenwerking met gerenommeerde horecabedrijven

Pitch&Putt Bussloo werkt hierin samen met een aantal gerenommeerde horecabedrijven:

  • Landgoed Hofstede de Middelburg (Voorst/Bussloo);
  • Het Stadscafé (Apeldoorn);
  • St. Tropez Gastrolounge (Deventer);
  • Stadsbrouwerij Cambrinus (Zutphen);

Vanuit deze locaties wordt de Escape Game gestart en kan er voor of na het spelen van de Game aan alle horecawensen worden voldaan.

Escape Game

100% interactief!

De Escape Game is 100% interactief. Ieder team ontvangt een tablet met daarop de Escape Game App. Op de interactieve kaart van het gamegebied zijn alle kluizen te vinden. Maar dat is niet alles:

  • Tijdens het spel is de live score van alle teams te volgen op het online scorebord.
  • In de berichtenbox kunnen er hulpvaardige, misleidende of spannende berichten naar elkaar gestuurd worden.
  • Met de tablet kun je de route vinden, de camera gebruiken voor bewijsstukken en ontvang je de audio-opgaven.
  • Elk team krijgt een koffer met hulpattributen, misleidingen en noodzakelijke gereedschappen mee.

Zeer geschikt als bedrijfsuitje of teamuitje

De (City) Escape Game kan gespeeld worden door groepen vanaf 20 tot 250 personen. Samenwerken in combinatie met het competitie element maakt deze outdoor activiteit uitermate geschikt voor teambuilding!

Escape Arrangementen

  • Onze horecapartners bieden diverse arrangementen in combinatie met de (City) Escape Game aan.

City Escape Game!

In Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Arnhem en Zwolle bieden wij de City Escape Game aan! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Escape Game op maat!

Heeft u interesse in de Escape Game en heeft u daarbij specifieke wensen? Dan maken wij graag een programma op maat voor u!

Contact opnemen