Escape Room voor kinderen speciaal: Jumanji The Jungle!

Minimaal: 6 personen

Vanaf: 2 uur (kinderfeestje)

Escape Room voor kinderen

Een Escape Room voor kinderen speciaal? Die vind je bij ons op Bussloo, midden in de steden driehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen! Wel spannend, maar niet eng. Dat maakt The Jungle Escape Room voor kinderen perfect voor een kinderfeestje of teamuitje voor kids! En nee, Jumanji The Jungle is geen mini Escape Room, maar een echte volwaardige Escape Room voor kinderen!

Niet eng, wel spannend!

Ken je de 1e Jumanji film nog? Baan je een weg door de jungle door het oplossen van raadsels en puzzels! Deze geheel in jungle stijl gebouwde en zeer ruim opgezette Escape Room voor kinderen is een echte aanrader. Je bent echt even in een andere wereld. Niet eng, maar écht wel spannend! Op avontuur in een kamer vol met blad en beesten! Totale Jungle madness! Wil je nog wel ontsnappen?

Deze Escape Room voor kinderen in het speciaal is aanpasbaar qua moeilijkheidsgraad. De Escape Room voor kinderen is niet makkelijk, maar echt uitdagend te noemen. Er gaat altijd één ouder mee in de Escape Room tijdens een escape voor kinderen. De ouder wordt van te voren uitgebreid gebriefd en krijgt desgewenst de oplossingen voor de puzzels mee, om een handje te kunnen helpen of suggesties te geven als dit nodig blijkt. We gaan voor een succesvolle ontsnapping in de Escape Room voor kinderen!

Kinderfeestje Escape Room

Deze Escape Room voor kinderen is uitermate geschikt als invulling voor een kinderfeestje. Tijdens al onze kinderfeestjes geniet je altijd van onbeperkt ranja, een smulpakket met onbeperkt patat of pizza en een ijsje als toetje! Check al onze kinderfeestjes waaronder bijvoorbeeld Lasergame en Minigolf hier!

Wil je direct een Escape Room kinderfeestje reserveren? Dat kan via het forumlier onderaan deze pagina. De Escape Room voor kinderen is toegankelijk voor kinderen vanaf 10 jaar (bij kinderen onder de 15 jaar gaat er altijd één volwassene mee als begeleider).

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Reserveer hier online!

Wilt u de activiteit combineren met een arrangement of wilt u graag meerdere activiteiten combineren?

Neem dan telefonisch contact op via: 0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk onze populairste arrangementen

Overzicht specials

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: