Levend Tafelvoetbal
Echt hilarisch!

Minimaal: 14 personen

Duur: 1,5 uur

Levend Tafelvoetbal is wel echt uniek te noemen. Onze Levend Tafelvoetbal arena is overdekt en voorzien van verlichting. Je kunt het dus ook met slecht weer spelen. Groepen vinden het geweldig om te doen. Het veld is uniek en tot in details nagebouwd. Er wordt gespeeld op speciaal kunstgras. De spelers worden met een klimtuigje vastgemaakt aan twee over elkaar schuivende buizen. Nu lijken jullie echte tafelvoetbalpoppetjes. Er zijn net als in de kroeg een ingooibak en goaltjes. De score wordt bijgehouden met verschuifbare blokken. Uiteraard wordt er met niet zomaar een bal gespeeld. Jullie spelen Levend Tafelvoetbal met een Derbystar Futsalbal.

Voor groepen vanaf 14 personen

Het succes is gewoon de lol die de spelers hebben. Met grote groepen spelen er 14-18 spelers gelijkertijd. Het publiek vindt het vaak even leuk, de aanmoedigingen, de mooie goals en de enorme blunders. De meest timide deelnemers worden beesten op het veld. Met kleine groepen (14-24 personen) spelen we met wisselende teams en met grotere groepen komen de spelers in een team die tegen de andere teams gaat spelen. Gemiddeld zijn groepen zo’n 1,5 uur aan het spelen.

Voor een brede doelgroep geschikt

Levend Tafelvoetbal kun je spelen vanaf ongeveer 8 jaar tot 90 jaar. Het is niet vermoeiend. Zorg voor schoenen zonder hakken of speel anders op blote voeten.

Uitstekend te combineren met een van onze vele arrangementen

Uiteraard kun je Levend Tafelvoetbal spelen en dat combineren met één van onze vele arrangementen, waaronder een lunchsatébuffet met vlees van Gildeslager Buurman. Maar natuurlijk ook in combinatie met onze andere activiteiten! Alles is mogelijk! Laat uw wensen weten en wij stellen graag een leuk programma samen.

Prijzen (per persoon)

Minimale leeftijd: ca. 8 jaar
  • Kinderen 8 t/m 11 jaar: € 12,50
  • Vanaf 12 jaar: € 17,50

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Special 10

  • Voetgolf
  • Pauze met een drankje en bitterballen
  • Levend Tafelvoetbal

€ 36,00 per persoon

Reserveer hier online!

Wilt u de activiteit combineren met een arrangement of wilt u graag meerdere activiteiten combineren?

Neem dan telefonisch contact op via: 0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk onze populairste arrangementen

Overzicht specials

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: