Minigolf USA
Leuk voor jong en oud!

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

Minigolf USA speel je op Bussloo! Het lijkt op midgetgolf, alleen zijn onze banen veel ruimer en uitdagender van opzet. Er wordt Minigolf gespeeld op speciaal kunstgras en de banen zijn afgewerkt met grote natuurstenen en een prachtige tuin. De holes zijn veel langer dan de standaard midgetgolfbanen in Nederland. Door de prachtige combinatie van natuurlijke elementen waan je je haast even op vakantie! Superrelaxed Minigolfen dus!

Erg uitdagend voor zowel kinderen als volwassenen

Met dank aan Leisurelands kon de baan aangelegd worden op de heuvel naast het clubgebouw met uitzicht over het hele meer van Bussloo. Er is een speciale puntentelling zodat de kinderen een eerlijke kans maken tegen de volwassenen. Het is op een paar holes mogelijk om een hole in one te slaan, maar op de meeste holes ben je blij met een score van 3 of 4 slagen. De baan heeft ook speciale dubbele greens en bij eigenlijk elke hole moet je vooraf een plan maken.

Zeer geschikt als bedrijfsuitje of familie-uitje

Minigolf USA is zo uitdagend dat het ook door bedrijfsgroepen en families gespeeld wordt. Er zijn heel veel verslaafde spelers die vaak komen spelen en strijden op leven en dood. Met een ronde ben je vaak een 1,5 uur bezig. Overal tussendoor staan bankjes en ook is het mogelijk om tussendoor wat te drinken. Wilt u met een groep komen? Wij stellen graag een leuk programma voor u samen! Veel groepen die een leuke dag willen, maar waarvan het budget wat beperkter is, kiezen ook voor Minigolf USA.

Het ideale kinderfeestje

Ben je op zoek naar een super leuk kinderfeestje in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen? Kies dan voor het Kinderfeestje Minigolf USA! Hebben de kinderen het goed gedaan? Dan krijgen zij ook nog een officieel Minigolf USA diploma!

Early Bird = weekend voordeel!

Na het succes van deze zomer, hebben we besloten de winterse vroege vogels in het weekend ook te trakteren op Early Bird voordeel!

Wanneer je start met Minigolf of Glowgolf om 11.00 uur, profiteer je van een leuke korting. Je speelt dan voor maar €9,- p/p! Leuk familie of vriendenuitje! Meer informatie of meteen reserveren? Dat kan hier!

Prijzen (per persoon)

  • Kinderen 5 tot 12 jaar: € 10,00
  • Vanaf 12 jaar: € 12,50

Jullie mogen de ronde zo vaak spelen als jullie willen!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

NIEUW!

Word lid van Minigolf Club Bussloo!

Meer informatie

Reserveer hier online!

Wilt u de activiteit combineren met een arrangement of wilt u graag meerdere activiteiten combineren?

Neem dan telefonisch contact op via: 0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk onze populairste arrangementen

Overzicht specials

Dit zeggen onze gasten over Minigolf USA:

Dit zeggen onze gasten over Minigolf USA: