Outdoor Escape Room!

Minimaal: 25 personen

Duur: 2,5 uur

De Outdoor Escape Room speel je zoals de naam al zegt buiten. Multi-activiteitencentrum Bussloo biedt een variant die 100% interactieve is! In teams van 5 tot 8 personen gaan jullie de onderlinge strijd tegen elkaar aan. Jullie doel? Zoveel mogelijk buit bemachtigen!

Uitgerust met een tablet en een koffer vol hulpattributen gaan jullie op zoek naar onder andere virtuele kluizen, puzzels die opgelost moeten worden en codes die gekraakt moeten worden.

Deze outdoor variant op de bekende Escape Room is uitdagend, hilarisch! En teamwork is een absolute must! Deze activiteit is uitermate geschikt voor grote groepen. We noemen deze outdoor Escape Room  ook wel de (City) Escape Game. Dit spel kan gespeeld worden op Bussloo, maar ook op diverse andere gezellige locaties.

Echt uniek: 100% interactief!

De (City) Escape Game is 100% interactief. Ieder team ontvangt een tablet met daarop de Escape Game App. Op de interactieve kaart van het gamegebied zijn alle kluizen te vinden. Maar dat is niet alles:

  • Tijdens het spel is de live score van alle teams te volgen op het online scorebord.
  • In de berichten box kunnen er hulpvaardige, misleidende of spannende berichten naar elkaar gestuurd worden.
  • Met de tablet kun je de route vinden, de camera gebruiken voor bewijsstukken en ontvang je de audio-opgaven.
  • Elk team krijgt een koffer met hulpattributen, misleidingen en noodzakelijke gereedschappen mee.

Outdoor Escape Game ofwel City Escape Game: Dé echt unieke variant!

In Apeldoorn, Deventer en Arnhem kan er gekozen worden voor de deze toffe outdoor Escape Room. Deze variant is afgestemd op de stad waar je het spel speelt.  Wij werken hierin samen met een aantal gerenommeerde horecapartners.

In samenwerking met horecapartners:

Multi-activiteitencentrum Bussloo werkt hierin samen met een aantal gerenommeerde horecabedrijven:

Vanuit deze locaties wordt de (City) Outdoor Escape Room gestart en kan er voor of na het spelen van de Game aan alle horecawensen worden voldaan.

Zeer geschikt als bedrijfsuitje of teamuitje

De (City) Escape Game kan gespeeld worden door groepen vanaf 25 tot 250 personen. Samenwerken in combinatie met het competitie element maakt deze outdoor activiteit uitermate geschikt voor teambuiling! wil je met een iets kleiner groepje komen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Escape Arrangementen

  • Onze horecapartners bieden diverse arrangementen in combinatie met de (City) Escape Game aan.

City Escape Game!

In Apeldoorn, Deventer en Arnhem bieden wij de City Escape Game aan! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Escape Game op maat!

Heeft u interesse in de Escape Game en heeft u daarbij specifieke wensen? Dan maken wij graag een programma op maat voor u!

Contact opnemen