Pitch en Putt
Het golfspel voor iedereen!

Minimaal: 1 persoon

Vanaf: 1,5 uur

Pitch en Putt is een geweldige activiteit, omdat het niet alleen erg gezellig, maar ook laagdrempelig is. Zowel de sportievelingen als de grappenmakers komen aan hun trekken. Iedereen vindt Pitch en Putt leuk! Je speelt 9 of 18 holes en probeert in zo min mogelijk slagen op onze zeer uitdagende baan een zo laag mogelijke score neer te zetten.

De beste par-3 golfbaan van Nederland!

Pitch&Putt Bussloo was volgens de Golfers’ Choice Awards 2016 van Leadingcourses de beste par-3 golfbaan van Nederland. In 2020 werd onze Pitch&Putt baan uitgeroepen tot 3e mooiste van Nederland. Ook werd de 2e prijs behaald in de categorie ‘Beste prijs/kwaliteit verhouding’.

Wij hebben 27 verschillende holes met waterpartijen, heuvels, bomen, struiken en schuine greens. Het parcours loopt door de bossen van Bussloo. Op Bussloo is drie keer de Dutch Open gehouden en nog vele andere toernooien. Ook komen veel golfers uit alle hoeken van het land hun korte spel bij ons oefenen.

Zeer geschikt als bedrijfsuitje of familie-uitje

Wij kunnen bedrijfsgroepen tot wel ca. 150 personen makkelijk laten spelen. Pitch en Putt is zeer geschikt om in groepsverband te spelen omdat iedereen na een korte uitleg mag en kan spelen. Sommige spelers pakken deze sport snel op en slaan de ballen makkelijk over het water en andere spelers kunnen perfect putten. Bij het spelen ben je gezellig met je eigen groepje bezig, maar daarnaast heb je ook constant contact met groepjes in de buurt en ziet hun successen en blunders. Jullie zijn heerlijk aan het spelen in een schitterende natuur. De spelvorm (texas scramble) zorgt ervoor dat het een spannende strijd wordt.

Combineer Pitch en Putt met een arrangement

Groepen kunnen kiezen uit 9 of 18 holes. Het prijsverschil is minimaal, maar met 9 holes zijn jullie ongeveer 1,5 uur bezig en met 18 holes een uur langer. Het meest gekozen arrangement is ontvangst met koffie/thee en appelgebak met slagroom, daarna 18 holes Pitch en Putt en ten slotte ons heerlijke Satébuffet met vlees van Gildeslager Buurman inclusief drankarrangement. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Ook is het mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren. Wij helpen graag mee om een leuk programma voor jullie samen te stellen!

Geniet van korting als Early Bird!

Ons Early Bird arrangement is enorm populair. Je speelt dan onbeperkt Pitch en Putt voor maar €13,50! Starten met een kopje koffie, of tussendoor een break nemen is altijd mogelijk. Vooraf reserveren via info@ppgolf.nl is verplicht. Geef in je bericht aan of je ervaring hebt of niet. Gewenst is om 5 à 10 minuten eerder aanwezig te zijn, zodat er voldoende tijd is voor instructies en het overhandigen van spelmateriaal. Start de dag gezellig en actief als Early Bird!

Prijzen (per persoon)

  • 9 holes (duur: 1,5 uur): € 17,50
  • 18 holes (duur 2,5 uur): € 20,00
  • 27 holes (duur 3,5 uur): € 22,50
  • Dagkaart: € 29,50
  • 10x Kaart: € 150,00
KINDERPRIJZEN
Voor kinderen van 5 t/m 11 jaar gaat € 5,00 van de genoemde prijzen af.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Early Birds!

Speel op zaterdag, zondag en feestdagen tussen 10.00 en 13.00 uur voor slechts € 13,50 per persoon!

Voorwaarden:
  • Reserveren via info@ppgolf.nl o.v.v. Early Birds Pitch&Putt is verplicht.
  • Geef in je e-mail aan of je ervaring hebt met Pitch&Putt.
  • Je dient uiterlijk een dag van tevoren te reserveren.
  • Spelers die niet eerder hebben gespeeld reserveren om 10.00 of 10.30 uur i.v.m. instructie. Laatkomers betalen het reguliere tarief.
  • Je dient uiterlijk 13.00 uur terug te zijn in ons clubgebouw.

WORD LID VOOR NOG GEEN 20 EURO PER MAAND!

Speel je vaker Pitch&Putt? Je bent welkom bij onze gezellige club van ruim 200 leden.

Meer info

Reserveer hier online!

Wilt u de activiteit combineren met een arrangement of wilt u graag meerdere activiteiten combineren?

Neem dan telefonisch contact op via: 0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk onze populairste arrangementen

Overzicht specials

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: