Pubquiz
De leukste in de Stedendriehoek!

Minimaal: 20 personen

Duur: 2,5 uur

Pubquiz de leukste! Bij ons vind je de leukste en gezelligste pubquiz van Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omstreken. Bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo speel je niet zomaar een Pubquiz, want door de hypermoderne touch wordt het nog spannender!

Centraal gelegen in de Stedendriehoek aan het mooie meer van Bussloo vind je ons clubhuis pub in Ierse stijl. De mooiste locatie voor een goede pubquiz!

Pubquiz op tablets

Door middel van tablets spelen jullie de Pubquiz vol met beeld- en geluidsfragmenten. Ga onder het genot van een heerlijk drankje uit onze Ierse Pub de strijd met elkaar aan.

Teamwork, intelligentie, maar zeker ook humor, zijn de belangrijkste factoren in deze hilarische en hypermoderne Pubquiz!

Zeer geschikt als bedrijfsuitje

Een dag bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo is zeer geschikt als bedrijfsuitje of bijvoorbeeld het organiseren van een incentive! De ruime keuze aan activiteiten en de gunstige en oogstrelende locatie aan het meer van Bussloo zullen garant staan voor een heerlijke dag! Verschillende activiteiten kunnen worden gecombineerd voor een ultiem dagje uit.

Onze Pubquiz zal de perfecte afsluiter zijn van jullie bedrijfsuitje. Geweldig om te boeken in een (dag)programma op maat met bijvoorbeeld Pitch&Putt of de (City) Escape Game. Ook Lasergame (op locatie) behoort tot de mogelijkheden. Minigolf USA is ook een echte aanrader.

Ook culinair kunnen we jullie totaal ontzorgen. Wij bieden een lekkere menukaart. Voor grotere groepen is er ook bijvoorbeeld de optie voor een heerlijk Satébuffet met vlees burger van Gildeslager Buurman uit Twello.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. We denken graag mee!

Prijzen (per persoon)

Op aanvraag

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Wilt u de activiteit combineren met een arrangement of wilt u graag meerdere activiteiten combineren?

Neem dan telefonisch contact op via: 0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk onze populairste arrangementen

Overzicht specials

Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

Dit zeggen onze gasten over Minigolf USA: