Voetgolf
Sportief plezier!

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

Voetgolf of Footgolf is een snel groeiende sport. Zelfs met echte kampioenschappen. Spelers uit het hele land bezoeken onze Voetgolfbaan. Het is zeker niet alleen leuk voor voetbalteams, maar ook als bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenuitje en kinderfeestje!

Wat is Voetgolf?

De bedoeling is eenvoudig: in zo min mogelijk schoten de voetbal in de hole schieten. Dit klinkt heel eenvoudig, alleen onze Voetgolfbaan ligt op het mooiste gedeelte van onze Pitch en Putt baan (hole 19-27): extreem heuvelachtig, veel waterpartijen en schuine greens en veel bomen en struiken. Enorm uitdagend, maar toch leuk voor iedereen.

Slim schieten is vaak belangrijker dan ver schieten. De kortste hole is 35 meter en de langste bijna 100 meter. Je speelt het parcours twee keer, maar dat is met de uitdagingen en de verschillende oplossingen alleen maar leuk.

Graag vooraf reserveren

Uiteraard zijn er iedere dag mogelijkheden om Voetgolf bij ons te spelen. Het is gewenst om hiervoor te reserveren. Dit kan via onderstaand formulier. Wil je eerst nog meer info? Neem gerust contact op.

Perfect te combineren met Levend Tafelvoetbal

Je kunt met kleine groepjes komen spelen, maar uiteraard ook met grote groepen. Voetgolf kan heel goed gecombineerd worden met Levend Tafelvoetbal. Een leeftijdsgrens is er niet. Wil je met je voetbalteam komen als seizoensafsluiting, boek dan op tijd. Voetgolf is enorm populair!

Voetgolf Kinderfeestje

Ook voor kids is Voetgolf helemaal top. Vooral als ze houden van voetbal. Na het Voetgolfen genieten ze van een smulpakket. Door de combinatie van Voetgolf en tussendoor spelen op het strand, of bij heel goed weer zelfs een duik in het meer van Bussloo, maak je met kinderfeestje een topdag! Ook is er onbeperkt ranja en een ijsje met ijsfontein voor de jarige.

Combineer Voetgolf met een arrangement

Wij kunnen ieder gewenst programma voor jullie samenstellen. Het meest gekozen programma is ontvangst met koffie/thee en appelgebak met slagroom bij aankomst, daarna Voetgolf en ten slotte ons heerlijke Satébuffet met vlees van Gildeslager Buurman, inclusief drankarrangement. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wij helpen graag mee om een dag op maat samen te stellen.

Prijzen (per persoon)

  • Kinderen 5 t/m 11 jaar: € 12,50
  • Vanaf 12 jaar: € 17,50

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Special 9

  • Levend Tafelvoetbal
  • Na afloop een drankje en bitterballen

€ 23,50 per persoon

Reserveer hier online!

Wilt u de activiteit combineren met een arrangement of wilt u graag meerdere activiteiten combineren?

Neem dan telefonisch contact op via: 0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk onze populairste arrangementen

Overzicht specials

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: