Adventure golf aan het prachtige meer van Bussloo

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

Adventure Golf ook wel Minigolf genoemd speel je hier bij Multi-Activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Midden gelegen in de stedendriehoek (Deventer, Apeldoorn en Zutphen) op de Veluwe aan het prachtige meer Bussloo is dit een prachtige locatie voor een potje Adventure Golf.

Uitdagende baan voor iedereen

Onze baan heeft een prachtig uitzicht over het meer van Bussloo en een prachtige tuin. Ook is er bij onze Adventure Golf een speciale puntentelling zodat de kinderen een eerlijke kans maken tegenover de volwassenen. Er is natuurlijk een mogelijkheid om een hole-in-one te slaan maar bij de meeste holes mag je blij zijn met een score van 2,3 of 4

Moederdaguitje

Kinderfeestje

Adventure Golf in de omgeving van Deventer, Apeldoorn en Zutphen is ook een superleuk kinderfeestje! Omdat we aan het prachtige meer van Bussloo liggen is er bij lekker weer ook nog mogelijkheid om een frisse duik te nemen. Na afloop van de activiteit is er natuurlijk een mogelijkheid om wat te eten en te drinken. Hier is ons Smulpakket echt geschikt voor! Het smulpakket bestaat uit: onbeperkt ranja, onbeperkt patat, een snack naar keuze en heerlijk schepijs. Er zijn meerdere kinderfeestjes en keuzes voor eten.

Kinderfeestje

Bedrijfsuitje/familiefeest

Een super leuk bedrijfsuitje of familiefeest kan natuurlijk ook bij ons! Adventure Golf (Mini Golf USA) is hier een goed voorbeeld van. Maar wat ook leuk is om te doen is het combineren met een andere activiteit zoals Voetgolf of een rondje touren op 1 van onze E-Choppers of E-Steps. Na afloop van de activiteit(en) is er natuurlijk een mogelijkheid om wat te eten en te drinken. Ons Hamburgermenu mede mogelijk gemaakt door Gildeslager Buurman Vleesch en Vis is echt een aanrader! Wees niet bang om te mailen of te bellen want wij helpen jou graag om een top dag te bezorgen!

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: