BBQ de Luxe
Een ruime variatie in vlees!

Minimaal: 30 personen

Duur: 2,5 uur

BBQ de Luxe

Barbecueën is een super gezellige afsluiting van een uitje. Wij bieden onze BBQ de Luxe aan voor groepen vanaf 30 personen. Met onze BBQ scoren we al jaren ruim boven de 8 in onze enquêtes. Barbecueën met een groep is een gezellige aanrader en dynamisch, want de mensen husselen gezellig door elkaar. De meeste groepen genieten van onze BBQ in de buitenlucht. Lekker in de zon of op ons overdekte en verwarmde terras. Gemiddeld duurt de BBQ ongeveer 2,5 uur.

Vlees van Gildeslager Buurman Vleesch en Vis

Onze barbecue bestaat uit 400 gram heerlijk ambachtelijk bereid vlees (indien gewenst serveren wij ook vis). We bieden een zeer gevarieerde BBQ met minimaal 10 verschillende soorten vlees en bij grote groepen zelfs nog veel meer. Onze BBQ wordt in een speciale mix samengesteld door Gildeslager Buurman Vleesch & Vis uit Twello. Zij leveren ook onze verse salades. Daarnaast maken wij onze BBQ compleet door er heerlijk vers stokbrood met aioli bij te serveren, patat, aardappelwedges en diverse sauzen.

Dieetwensen

Indien er dieetwensen zijn dan kunnen wij daar prima op inspelen! Zijn er vegetariërs of andere dieetwensen? Laat het ons weten, wij zullen zorgen voor een passend alternatief!

Met ieder gewenst programma te combineren!

Onze BBQ’s kunnen aan ieder programma toegevoegd worden. Denk bijvoorbeeld aan Lasergame: The Next Generation, één van onze Escape Rooms of onze allernieuwste toevoeging: Oud en Nieuw Hollandse Spellen in een nieuw jasje! Spectaculair en uniek! Vraag vrijblijvend een offerte aan! Tip: Kijk ook eens tussen onze Specials. De BBQ Special is een aanrader voor elke grote groep.

Wilt u een programma in combinatie met onze BBQ de Luxe?

Neem dan telefonisch contact op via:
0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend
een offerte aan!

Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: