Cadeaubon

Vanaf 1 persoon

minimaal 1,5 uur fun!

De leukste cadeaubon om te geven! Een cadeaubon van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo! Het sportiefste en gezelligste cadeau voor een verjaardag, huwelijk, jubileum, als examencadeau, enzovoort!

Cadeaubon speciaal op maat

Voor ieders budget een cadeaubon! Wij kunnen iedere gewenste cadeaubon voor je maken.  Het is mogelijk om bijvoorbeeld een cadeaubon te maken voor twee personen voor 9, 18 of 27 holes Pitch&Putt, eventueel gecombineerd met koffie/thee en appelgebak met slagroom. Maar ook een cadeaubon met geldwaarde (vanaf €15,-) behoort tot de mogelijkheden!

Zelf geven of laten verzenden

Je mag de cadeaubon ophalen bij ons op Bussloo, maar verzenden doen wij ook.

Je kunt er tevens voor kiezen om de cadeaubon, voorzien van begeleidend schrijven en eventueel mét persoonlijke boodschap van jou, rechtstreeks naar de ontvanger te laten versturen.

Een Cadeaubon bestellen

Je kunt jouw cadeaubon eenvoudig bestellen door een e-mail te sturen naar info@ppgolf.nl

Wil je liever eerst even overleggen over een voor jouw passende cadeaubon, mag je altijd even e-mailen of bellen. Je krijgt dan van ons een passend voorstel.

Wanneer we jouw aanvraag binnen hebben, krijg je van ons een verzoek om te betalen via overschrijving. Vermeld dan ook even de adresgegevens van de ontvanger.

Na ontvangst van de betaling op bankrekeningnummer NL06 RABO 0173 9290 95 t.n.v. Pitch&Putt Golf Bussloo sturen wij de cadeaubon zo spoedig mogelijk toe. De cadeaubon wordt gratis verzonden.

Suggesties voor jouw Cadeaubon

De mogelijkheden voor de voor jouw perfecte cadeaubon zijn eindeloos! Hieronder een paar suggesties. Neem ook gerust een kijkje tussen alle activiteiten en vraag naar de mogelijkheden.

  • Genieten van Pitch&Putt voor 2! Ontvangst koffie/thee + appelgebak, 18 holes Pitch&Putt, drankje&bitterballen na: €64,-
  • Prachtige Elektrische Step- of Choppertour voor 2! 1,5 uur steppen of een tour op de E-Chopper in de prachtige omgeving van Bussloo: €59,-
  • Ontspannende Minigolf USA voor 2! Heerlijk Minigolfen met uitzicht over het meer van Bussloo. Een drankje is inbegrepen: €31,50
  • Actief potje Voetgolf voor 2! Een potje Voetgolf met een biertje&bitterballen na: €47,-
  • Escapen met zijn vieren! Speel met 4 personen één van onze spectaculaire Escape Rooms: €100,-

Wil je even overleggen en een passend advies voor jouw cadeaubon?

Neem dan telefonisch contact op via:
0571 – 26 12 12 of stuur een mailtje

Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: