Entertainment extra na je activiteit

Minimaal: 6 personen

Duur: 1 uur

Entertainment is natuurlijk al onze focus. Voornamelijk met activiteiten, maar ook zeker met extra entertainment. Ben je dus op zoek naar een goede feestlocatie met DJ, band of een goochelaar aansluitend op je activiteit? Ben je op zoek in de omgeving Apeldoorn, Deventer, Zutphen? Welkom op Bussloo!

Entertainment aanvullend op activiteit

Onze locatie biedt tal van mogelijkheden voor uiteenlopende activiteiten, maar is ook een fantastische plek voor een familie- of bedrijfsfeest. In een prachtige omgeving, gelegen aan het water vind je onze binnen zaal en ons verwarmt en overdekt terras. Eenvoudig maar sfeervol, dat voel je direct bij binnenkomst. Een eerste indruk welke het gevoel geeft van “hier zijn we welkom”!

Wij bieden mogelijkheden voor een compleet arrangement op maat, eten, drinken, & activiteiten voor binnen en buiten. Maar we kunnen meer en we doen meer…..

Voor besloten feesten helpen we je ook graag bij het vinden van het juiste entertainment. Dat kan gezellige live muziek op de achtergrond zijn tijdens een Satébuffet , of misschien juist wel een fantastische Dj, een bekende artiest of een band die er een echt feest van maakt.

Entertainment welke met zorg is gekozen en waarbij de wensen van de klant goed in kaart worden gebracht, is een echte meerwaarde voor een feest. Boek je min of meer willekeurig een artiest of act, dan kan dat ook maar zo eens verkeerd uitpakken. Kort samengevat; entertainment kan je feest maken, maar ook kraken! Ieder feest is anders en vind dan maar eens het juiste entertainment. Maar geen nood, we helpen je graag bij het vinden hiervan!

De keuze welk entertainment is reuze

Aan keuze geen gebrek als het gaat om te boeken artiesten voor feesten op onze locatie. We hebben het dan niet alleen over muzikale acts. Ook een tafelgoochelaar, een karikaturist, of een mobiel casino zijn mogelijkheden en slechts enkele voorbeelden, die kunnen bijdragen aan een geslaagd feest.  Keuzes te over dus!

Wil je niets aan het toeval overlaten en er zeker van zijn, dat je kan kiezen uit acts & artiesten welke echt passen bij de gewenste sfeer van jouw feest? Laat het ons weten, we brengen je dan graag in contact met een entertainmentbureau waarop je kan vertrouwen.

We doen heel graag iets extra’s om het verschil te maken, wedden dat jouw gasten nog heel lang napraten over het feest!

Met ieder gewenst programma te combineren!

Elke soort entertainment kan aan elk programma toegevoegd worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u een programma in combinatie met onze Luxe Lunch?

Neem dan telefonisch contact op via:
0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend
een offerte aan!

Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: