Smaakvol duo

Culinaire samenwerking met Buurman Vleesch&Vis! Bijna 9 jaar is dit duo dé perfecte combi voor een plezierig, actief en smaakvol dagje uit. Wanneer je bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo een arrangement met bijvoorbeeld een BBQ of Satébuffet boekt, zul je je niet gauw verveeld voelen. Want zowel op activiteiten- als op culinair gebied zijn de heren Bas (eigenaar Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo) en Jurgen (eigenaar Slagerij Buurman Vleesch & Vis te Twello) grootmeesters en gecombineerd de besten in een dag beleving bieden waar je van zult smullen.

Zoals opa en oma het deden

Jurgen is niet gevoelig voor trends en daar ligt ook meteen zijn ongeëvenaarde kwaliteit. Hij gelooft erin zoveel mogelijk te werken zoals opa en oma het deden. Dan proef je gevoel voor het product en de authenticiteit in het vlees terug. Al twintig jaar ambachtelijk vakman en bekroond met diverse prijzen; Jurgen mag met recht trots zijn op zijn bedrijf, personeel, producten én op zich zelf natuurlijk.

Lokale samenwerking

Bas gelooft, net als vele ondernemers, in lokale samenwerkingen. Elkaar versterken, er voor elkaar zijn in moeilijke, maar ook zeker in goede tijden. Natuurlijk zou je dat prima kunnen doen met de lokale groothandel. Maar de combinatie van de mooie natuur rondom zijn locatie op Bussloo, de uitmuntende producten van Jurgen en de prettige service in beide bedrijven. Zijn buitengewoon exceptioneel te noemen. Een ware toevoeging voor horeca Nederland.

Satébuffet

Bas en Jurgen begonnen ooit met een BBQ arrangement. Maar toen de crisis aanbrak, werd er gezocht naar een meer betaalbaar alternatief. De gedachte ging uit naar een simpel, maar goed en smakelijk satéstokje. Bas zocht een buffetvorm voor zijn vele kleine groepen Minigolfers en Pitch&Putters. Een goede stok, vers van de grill uit de keuken met satésaus, gecombineerd met een buffet salades en andere lekkernijen. Om zo meerdere gasten tegelijk een heerlijke hap te kunnen serveren. En daar kon Jurgen hem mee helpen. Het Satébuffet werd geboren en is inmiddels niet meer weg te denken. Vandaag de dag is het Satébuffet, haast uit nood geboren. En tegen ieders verwachtingen in, een waardige broer van de ooit zo fijne BBQ de Luxe en de BBQ Surf ’n Turf. Allen werden veel geboekt door grote groepen. Tegenwoordig kan iedereen nog steeds terecht voor de overheerlijke Saté van Jurgen.

Kwaliteit en service

Bovenstaand vind je de twee keywords die beide heren hoog in het vaandel hebben staan. Gasten hun verwachtingen kunnen overtreffen is de uitdaging. Het vlees, de kip en de vis van Buurman Vleesch & Vis komt van Nederlandse bodem en van vaste boeren. Jurgen kiest zelf de leveranciers en geleverde producten uit. Zodat hij weet dat de kwaliteit altijd geëvenaard zal worden aan het voorgaande product, of zelfs misschien soms beter is. Ook wordt er ruimschoots rekening gehouden met dieetwensen. Bijna niets is hierin te gek voor de heren.

Goed getraind en servicegericht personeel maakt in beider bedrijven de beleving compleet. Je vertrekt na een buffet bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo zeker weten met een vol(daan) gevoel.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Prijzen (groepen)

Op aanvraag

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: