Decathlon Apeldoorn: Sportieve Samenwerking

Sportieve samenwerking met Decathlon in Apeldoorn, daar zijn we gek op! Kwalitatief, goedkoop, sportief en fun! In deze keywords kunnen wij ons helemaal vinden. Daarom zijn wij superblij met deze samenwerking. Samen met Decathlon Apeldoorn brengen we iedereen in beweging!

Pitch&Putt testset

Op onze locatie op Bussloo staat tegenwoordig een Decathlon Apeldoorn testset. Een testset met clubs die onze gasten kunnen uitproberen tijdens Pitch&Putt. Leuk om vrijblijvend te testen of voor de afwisseling! Heb je advies nodig bij het kiezen van het juiste materiaal? Onze instructeurs helpen je vanzelfsprekend graag verder. Alle clubs in de testset zijn verkrijgbaar bij Decathlon Apeldoorn.

Exclusieve acties

Sportieve samenwerking kan ook met korting. Zo voeren we binnenkort voor het eerst een exclusieve kortingsactie met onze belangrijkste partners waaronder Decathlon Apeldoorn. Hierover later meer!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: