Baan in de buurt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Ben jij een gezellige en enthousiaste dame of heer en lijkt het je leuk om in de horeca en recreatie sector te werken als baan in de buurt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Dan zoeken wij jou!

Ben jij die leuke collega die wij zoeken?

Bij Multi-activiteitencentrum Bussloo draait het natuurlijk allemaal om het plezier van de gasten en daar kun jij voor zorgen. Het uitserveren van hapjes en drankjes op een gastvrije manier, spelinstructies uitleggen vol enthousiasme of met passie de lekkerste salades en broodjes bereiden in de keuken. Op deze manier kun jij de gasten een onvergetelijke dag bezorgen. Super leuk en lekker afwisselend!

Daarnaast werk je in een leuk bedrijf gelegen aan een prachtige locatie en in een gezellig team met collega’s van alle leeftijden. Wij zijn op zoek naar een collega die hard kan werken en flexibel is in werkzaamheden en werktijden. Het aantal uren kan ook in overleg. Wat wel belangrijk is, is dat je ook in de weekenden beschikbaar bent. Klik hier voor meer informatie.

Stage

Ook een super toffe stage is mogelijk bij ons! Wij bieden het hele jaar door meerdere mogelijkheden voor een invulling van stageperiodes passend bij diverse opleidingen. Bij ons staan leren, eigen initiatief en ontwikkeling voorop. Ben je gastvrij, sociaal, leergierig, flexibel en bovenal een teamplayer óf wil je dit jezelf graag eigen maken? Dan bene je bij ons van harte welkom. Klik hier voor meer informatie

Ben jij op zoek naar een leuke variërende baan als fulltime/parttime medewerker of oproepkracht in de buurt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Neem dan vrijblijvend contact op met nathalie@ppgolf.nl en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega. 😉

Team

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: