Bedrijfsuitje Apeldoorn:
Kom naar Bussloo!

Minimaal: 6 personen

Vanaf: 1,5 uur

Veel bedrijfsuitjes komen uit Apeldoorn!

Een bedrijfsuitje of persooneelsuitje organiseren is goed te doen in de prachtige omgeving van Apeldoorn. Vooral als je nog net iets verder kijkt. Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo is gevestigd aan de ‘Apeldoornse’ kant van Bussloo. Daardoor is de locatie slecht tien minuten rijden vanuit het centrum.

Bedrijfsuitje met Pitch&Putt

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multi-activiteitencentrum met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Onze 1e activiteit, Pitch&Putt, is nog steeds één van de ultieme favorieten tijdens een bedrijfsuitje. De combinatie van de mooie natuurlijk van Apeldoorn en omstreken, de prachtige aangelegde greens en lekker horeca, zorgt voor een topdag voor het team.

Bedrijfsuitje Apeldoorn, vele bedrijven gingen je voor

In de afgelopen 16 jaar hebben wij voor veel bedrijven uit Apeldoorn al diverse bedrijfsuitjes mogen verzorgen en veel van deze bedrijven zijn nu vaste klant geworden bij ons. Monuta, Centraal Beheer, Sandd, Belastingdienst, UWV, Imagebuilders en nog veel meer gingen je dus voor. Al deze bedrijven hebben kunnen genieten van het brede aanbod wat wij aan bedrijfsuitjes in Apeldoorn kunnen bieden. Hierdoor hebben wij een aantal standaard bedrijfsuitjes samengesteld maar kunnen wij ook bedrijfsuitjes op maat samenstellen voor jullie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie uitje?

Op basis van jullie wensen, tijd en het budget stellen we graag een leuk programma samen.

De activiteiten en arrangementen voor een bedrijfsuitje in Apeldoorn zijn zeer veelzijdig. Je kunt ze zelf samen stellen of wij kunnen de groep daarin compleet ontzorgen. Tegenwoordig bieden we meer dan 20 in- en outdoor activiteiten aan waaronder: Pitch&Putt GolfMinigolf USAVoetgolfLevend Tafelvoetbal, Elektrische Steps, E-choppers, Glowgolf en Lasergame: The Next Generation! Voor grote groepen is de (City) Escape Game een echte aanrader!

Speel Lasergame op een unieke locatie in de buurt van Apeldoorn: het ideale uitje tijdens de wintermaanden!

Lasergame: The Next Generation is één van onze ideale activiteiten voor de wintermaanden! De maar liefst 400 m² grote ruimte met ondergrondse zeecontainers voorzien van twee gave doolhoven is episch. Met de vele costum made Special Effects hebben we de volgende stap gezet en wordt lasergamen spectaculairder dan ooit! Lasergamen is ook mogelijk op een door jullie zelf gekozen locatie. Een battle op je kantoor of bedrijfsruimte in Apeldoorn, na een vergadering is een unieke ervaring. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Combineer onze leuke activiteiten met heerlijk eten!

Combineer onze activiteiten met de heerlijkste buffetten, waaronder ons Satébuffet. Ook bieden wij een heerlijk Hamburgermenu met een runderhamburger van Gildeslagerij Buurman te Twello!

Bekijk onze Specials voor onze meest populaire arrangementen!

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo: voor het leukste bedrijfsuitje in de buurt van Apeldoorn!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: