Bedrijfsuitje Gelderland

Minimaal: 6 personen

Vanaf: 1,5 uur

Welkom op Bussloo!

Bedrijfsuitje in Gelderland organiseren? Een personeelsfeest of een teambuildingsdag in Gelderland organiseren? Je bent van harte welkom bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo! Onze locatie is gelegen aan de “Apeldoornse zijde” van Bussloo vlak naast het strand van Withagen. Tijdens je verblijf heb je een prachtig uitzicht op een wonderschone omgeving.

De centrale ligging van ons Multi-activiteitencentrum, vlak bij de A1, maakt het een perfecte activiteiten locatie voor heel Nederland.

De perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest

Sandd, Monuta, Centraal Beheer, Belastingdienst en vele anderen gingen jullie met tevredenheid voor. Door de ruim opgezette locatie en de diverse in- en outdooractiviteiten is Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo uitermate geschikt voor grote groepen. Maar ook kleinere groepen zijn uiteraard van harte welkom. We maken graag een programma op maat, speciaal voor jullie!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ons doel is om iedereen een onvergetelijke dag vol sportiviteit, ontspanning en plezier te bezorgen. Op basis van jullie (speciale) wensen voor jullie bedrijfsuitje in Gelderland, de gewenste tijdsduur en het budget stellen wij je graag een mooi programma voor.

De mogelijke activiteiten en arrangementen voor een bedrijfsuitje Gelderland bij ons Multi-activiteitencentrum op Bussloo zijn verrassend veelzijdig. Bijna vijftien jaar geleden begonnen met Pitch&Putt Golf en inmiddels uitgegroeid naar een Multi-activiteitencentrum met meer dan 20 verschillende in- en outdoor activiteiten! Je vindt bij ons onder andere  Lasergame: The Next Generation (ook op locatie mogelijk), Minigolf USAVoetgolfLevend Tafelvoetbal. Tevens leuk is de (City) Escape Game! Een hilarische variant op de Escape Rooms en uitermate geschikt voor grote groepen. Op onze locatie vind je naast bovenstaande activiteiten ook maar liefst drie Escape Rooms! Voor grote groepen dus ook een mogelijkheid om tegelijk te spelen! Touren kan op onze Elektrische Steps en E-Choppers. Glowgolf Het Wilde Westen is tevens een echte aanrader.

Heerlijk eten na jullie activiteit!

We bieden de mooiste buffetten, waaronder het Satébuffet of jullie genieten van een Hamburgermenu met een runderburger van Gildeslager Buurman te Twello. En ja, ook in de winter kun je op Bussloo terecht. Ons verwarmde, overdekte terras met uitzicht over het mooie meer van Bussloo is een geweldige culinaire ervaring! Binnen in het clubhuis is ook voldoende ruimte voor grote groepen.

Bekijk onze Specials voor onze meest populaire arrangementen!

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo: Voor de leukste bedrijfsuitjes van Gelderland!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: