Bedrijfsuitje Zutphen
Kom naar Bussloo!

Minimaal: 6 personen

Vanaf: 1,5 uur

Steeds meer bedrijfsuitjes komen uit Zutphen en Warnsveld

Een bedrijfsuitje zoeken in Zutphen is nog best een uitdaging. Maar als je eenmaal Bussloo kent niet meer. Zutphen en Warnsveld liggen op vijftien minuten rijden van onze locatie. Je kunt eenvoudig de Zutphenseweg afrijden. Bij de derde rotonde sla je dan rechtsaf en na een kilometer ga je nogmaals rechts. Welkom bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo!

Centraal, direct aan de A1 en de A50

Het mooie van onze locatie is dat het gelegen is midden tussen Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Dit is de welbekende Stedendriehoek. De prachtige plaats Zutphen is de poort van de Achterhoek, een artistieke stad met veel kunstenaars. Een inspirerende plek voor een bedrijfsuitje. We bieden inmiddels vele activiteiten zoals Pitch&Putt, Minigolf, E-Choppers en Glowgolf. Neem gerust een kijkje op onze website. Door het uitgebreide aanbod en de combideals en arrangementen, zit er voor iedereen wel iets leuks tussen. Is dit onverhoopt niet het geval? Of heb je specifieke andere wensen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Bijna niets is onmogelijk!

Voor ieder budget een geschikt uitje

Het Bedrijfsuitje in de buurt van Zutphen inclusief lekker eten na afloop is uiteraard een mogelijkheid. Neem als voorbeeld het Satébuffet met vlees van Gildeslager Buurman te Twello. De duur van het programma kan een paar uur zijn tot dagvullend. Ook aparte wensen vullen wij graag in. Maak je feest compleet met Live muziek, een DJ, Karaoke, enzovoort. Alles is bespreekbaar en we denken graag met je mee.

Voor het leukste bedrijfsuitje in de buurt van Zutphen kom je naar Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: