Bedrijfsuitje organiseren?
Stop maar met zoeken!

Minimaal: 6 personen

Vanaf: 1,5 uur

Teambuildinguitjes, bedrijfsuitjes, onze specialiteit!

Voor een bedrijfsuitje zit je bij ons goed! Een dagje weg met het bedrijf, teamuitje of een gezellige borrel? Het werkt eigenlijk heel gemakkelijk, geef aan wat jullie wensen zijn, hoe lang het bedrijfsuitje mag duren en eventueel wat jullie budget is. Wij maken er vervolgens een programma op maat van! En natuurlijk overleggen we graag met je. Naast het populaire Pitch&Putt bieden we nog veel meer leuke activiteiten zoals LasergameMinigolf USA, Voetgolf en het overdekte Levend Tafelvoetbal. Supergaaf zijn ook onze E-Choppers en Elektrische Steps! Of speel Glowgolf Het Wilde Westen! De spectaculaire Escape Game is een echte aanrader en ook zeer geschikt voor grotere groepen. De Escape Game kan op diverse locaties gespeeld worden. Enkele voorbeelden zijn Deventer, Apeldoorn en Zutphen.

Er kunnen uiteraard ook meerdere activiteiten gespeeld worden tijdens jullie bedrijfsuitje. We bieden daarom verschillende leuke arrangementen. Combineer onze activiteit(en) met bijvoorbeeld de Luxe Lunch of met het heerlijke Satébuffet. Het vlees afkomstig van Gildeslager Buurman te Twello, dus dat zit helemaal goed!

Compleet dagprogramma mogelijk

Populair en het meest gekozen arrangement blijft: Ontvangst met koffie of thee en appelgebak met slagroom, 18 holes Pitch&Putt en als afsluiter onze heerlijke Satébuffet. Iedereen vindt dit leuk, gezellig en lekker! Jullie zijn ongeveer 2,5 uur aan het spelen en na onze korte uitleg kan en mag iedereen Pitch&Putt spelen. Tijdens de ronde is er genoeg tijd om gezellig met de mensen in jullie groep bij te praten. Ook met de andere groepjes heb je genoeg contact. Je ziet hun successen en ook de (soms best grappige) blunders. Na afloop kunnen jullie heerlijk genieten van het eten.

Combineer een leuke activiteit met een vergadering tijdens jullie bedrijfsuitje

Het is echter ook mogelijk om eerst te starten met een vergadering of presentatie. Steeds meer groepen kiezen ook voor combinatiearrangementen voor hun bedrijfsuitje, teambuilding of teamuitje. We sturen vooraf een keuzeformulier op en de collega’s kiezen twee activiteiten uit. Tussendoor komt de groep weer samen voor een drankje en een bitterbal. dit is slechts één van de voorbeelden, de mogelijkheden zijn eindeloos en altijd bespreekbaar. Activiteiten en gezelligheid én in te vullen zoals jullie dat willen!

Voor ieder budget een geschikt bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes inclusief lekker eten na afloop is ook met een kleiner budget een mogelijkheid doordat we verschillende arrangementen bieden. De duur van het programma kan een paar uur zijn tot zelfs dagvullend. Ook aparte wensen vullen wij graag in. Maak jullie feest compleet met Live muziek, een DJ, Karaoke, enzovoort. Alles is bespreekbaar.

Voor het leukste bedrijfsuitje kom je naar Bussloo!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: