Bedrijfsuitje organiseren?
Stop maar met zoeken!

Minimaal: 6 personen

Vanaf: 1,5 uur

Bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes, onze specialiteit!

Voor een bedrijfsuitje zit je bij ons goed! Een dagje weg met het bedrijf, teamuitje of een gezellige borrel? Wij werken eigenlijk heel makkelijk, geef aan wat jullie wensen zijn, hoe lang het bedrijfsuitje mag duren en eventueel wat jullie budget is en wij maken graag een programma op maat! Naast het populaire Pitch&Putt bieden we nog veel meer leuke activiteiten waaronder: LasergameMinigolf USA, Voetgolf en het overdekte Levend Tafelvoetbal. Supergaaf zijn onze E-choppers en Elektrische Steps! Of speel Glowgolf Het Wilde Westen! De spectaculaire Escape Game is een echte aanrader en ook zeer geschikt voor grotere groepen.

Er kunnen uiteraard ook meerdere activiteiten gespeeld worden. Er zijn ook vele leuke arrangementen. Combineer onze activiteit(en) met onze Luxe Lunch, met ons Satébuffet of met ons Hamburgermenu. En het heerlijke vlees van de hamburger komt van Gildeslager Buurman te Twello.

Bedrijfsuitje met compleet dagprogramma mogelijk

Populair en het meest gekozen arrangement blijft: Ontvangst met koffie of thee en appelgebak met slagroom, 18 holes Pitch&Putt en als afsluiter onze heerlijke Hamburgermenu of de Satéschotel. Iedereen vindt dit leuk, gezellig en lekker! Jullie zijn ongeveer 2,5 uur aan het spelen en na onze korte uitleg met een glimlach kan en mag iedereen Pitch&Putt spelen. Tijdens de ronde is er genoeg tijd om gezellig met de mensen in jullie groep bezig te zijn, maar ook met de andere groepjes heb je genoeg contact. Je ziet hun successen en zeker ook de blunders. Na afloop kunnen jullie heerlijk genieten van het eten.

Combineer een leuke activiteit met een vergadering tijdens jullie bedrijfsuitje

Het is echter ook mogelijk om eerst te starten met een vergadering of presentatie. Steeds meer groepen kiezen ook voor combinatiearrangementen voor hun bedrijfsuitje, teambuilding of teamuitje. We sturen vooraf een keuzeformulier op en de collega’s kiezen twee activiteiten uit. Tussendoor komt de groep weer samen voor een drankje en een bitterbal. dit is slechts één van de voorbeelden, de mogelijkheden zijn eindeloos en altijd bespreekbaar. Activiteiten en gezelligheid én in te vullen zoals jullie dat willen!

Voor ieder budget een geschikt bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes inclusief lekker eten na afloop is ook met een kleiner budget een mogelijkheid doordat we verschillende arrangementen bieden. De duur van het programma kan een paar uur zijn tot zelfs dagvullend. Ook aparte wensen vullen wij graag in. Maak jullie feest compleet met Live muziek, een DJ, Karaoke, enzovoort. Alles is bespreekbaar.

Voor het leukste bedrijfsuitje kom je naar Bussloo!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: