Bowlen in
Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Minimaal: 1 persoon

Vanaf: 1,5 uur

Saai bowlen?

Je kunt bowlen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. En we zijn het met je eens, bowlen is gewoon leuk en blijft leuk. Ben je op zoek naar iets originelers? Dan moet je bij ons zijn op Bussloo zijn. Binnen een kwartiertje rijden van bijna alle plaatsen ligt de locatie voor de leukste uitjes als alternatief van bowlen! Inwoners van Apeldoorn, Zutphen en Deventer weten ons zeer goed te vinden als alternatief voor bowlen. Omdat we zoveel andere leuke activiteiten hebben. We zitten bovendien dichterbij dan je denkt!

Veel verschillende activiteiten

In plaats van bowlen kun je genieten van meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal en Voetpool. Daarnaast kun je een Elektrische Step en E-Choppers huren. Of wat dacht je van Klootschieten, waarmee je een leuke tour rond Bussloo maakt. Glowgolf Het Wilde Westen is ook super om te beleven! Voor de leukste personeelsfeestjes, familie-uitjes en teamuitstapjes ga je dus niet zo snel meer bowlen als het aan ons ligt.

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo: Het alternatief voor bowlen midden tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Een programma voor jullie op maat

Ben je op zoek naar een middagprogramma of zelfs dag vullend entertainment? Bel of mail ons gerust, want we stellen graag een leuk programma voor jullie samen. Er zijn diverse Specials, maar het is ook mogelijk om een programma samen te stellen met een ander arrangement. Het Satébuffet met vlees van Gildeslager Buurman te Twello is een aanrader. Uiteraard hoort nagenieten op ons schitterende terras met uitzicht op het mooie meer van Bussloo erbij!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: