Coronaproof uitje Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Veilig in alle ruimte

Update september 2022: We zijn, net als iedereen, gewoon weer open. Je bent welkom voor zowel binnen- als buiten activiteiten én op één van onze heerlijke terrassen en horecaruimtes. Doordat er nog veel onzekerheden zijn met betrekking tot het verloop rondom het virus komende winter, hebben wij er voor gekozen deze pagina actief te houden.

Veilig in alle ruimte

Wil je een coronaproof uitje in de buurt van Apeldoorn, Deventer of Zutphen organiseren? Dat kan bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. We hebben natuurlijk de behoefte aan leuke uitjes. Al helemaal in deze vreemde tijd. Zowel samen met familie, als ook met vrienden en collega’s. Maar ook het liefst met een veilig gevoel. Onze activiteiten zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen (wanneer deze gelden). Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken. Bovendien beschikken we over veel ruimte en alles breed is hierdoor opgezet. Het is dus in alle rust genieten op Bussloo!

De coronaproof activiteiten

Wij hebben meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Onze coronaproof uitjes zijn bijvoorbeeld Pitch&Putt en Minigolf USA. Ook Voetgolfen is top! We verhuren ook Elektrische Steps en E-Choppers. Er ligt een prachtige E-Tour route voor jullie klaar. Genieten is niet moeilijk bij onze nieuwste activiteit Glowgolf Het Wilde Westen! Dit zijn slechts enkele voorbeelden van een coronaproof uitje. We spreken nog steeds van coronaproof, maar eigenlijk voelt het weer als normaal. Juist omdat we op Bussloo alle ruimte hebben, waardoor het veilig aanvoelt. Bel gerust om te overleggen als je twijfelt.

Coronaproof uitje met horeca

Ook onze horeca is beschikbaar. We beschikken over een simpele, maar lekker menukaart met voor ieder wat wils. Doordat we diverse terrassen hebben, kunnen we vele kanten op. Een lekkere borrel behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Evenals bijvoorbeeld ons heerlijke Satébuffet. Op één van onze terrassen geniet je van een magnifiek uitzicht over het meer van Bussloo. Alles bij elkaar zullen jullie vast genieten van jullie coronaproof uitje!

Dagprogramma

Wil je een dagprogramma tijdens jullie coronaproof uitje? Dat kan in deze vreemde tijd. Weliswaar rekening houdend met eventuele geldende maatregelen. Maar we beloven: Echt niet minder leuk. Daar doen we ons uiterste best voor!

Je kunt meerdere activiteiten combineren. Bijvoorbeeld eerst 18 holes Pitch&Putt spelen en aansluitend een Luxe Lunch. Of sluit de dag af met een satébuffet. Dit heerlijke vlees wordt verzorgd door Gildeslager Buurman te Twello.

Coronaproof Kinderfeestje

Een kinderfeestje is geweldig op Bussloo! Onze locatie ligt net buiten Apeldoorn en dichtbij Deventer en Zutphen. Midden in de Stedendriehoek. Je kunt dus op de fiets komen. Maar er is ook parkeergelegenheid. Lasergamen of Minigolfen behoort tot de mogelijkheden. Maar er is dus zoals je leest nog zoveel meer te doen! Na afloop genieten alle kids van een heerlijk Smulpakket. Een kinderfeestje op Bussloo is een top coronaproof uitje! Kortom: Één groot feest!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: