Dagje uit met vrienden – leukste uitje van het jaar!

Minimaal: 2 personen

Duur: De hele dag

De gezelligste dagjes uit bij Mutli-activiteitencentrum Bussloo!

Iedereen kijkt al weer een hele tijd uit naar het jaarlijkse dagje uit met vrienden, maar wat gaat het precies worden? Bij Multi-activiteitencentrum Bussloo kan je voor rustgevende en actieve activiteiten terecht, zonder dat het een standaard uitje wordt, zoals bowlen. Dat betekent dat je dagje uit met vrienden bij ons Multi-activiteitencentrum dus gegarandeerd een groot succes wordt!

Activiteiten

Je kunt kiezen uit meer dan twintig verschillende activiteiten voor rustige en actieve uitjes. Bijvoorbeeld proberen te ontsnappen uit één van onze Escaperooms. Of probeer combi’s met korting! Als eerste je vrienden uit schakelen tijdens het Lasergamen. En daarna kunen jullie ook een balletje slaan tijdens Pitch&Putt. Of sla datzelfde balletje, maar dan in het donkder. Vergeleken met Minigolf buiten is ons Wilde Westen Glowgolf area een totaal andere ervaring. Alles bij elkaar hebben we denk ik wel duidelijk dat dit een top dagje uit wordt! Ongeacht wat jullie ook gaan doen!

Daarnaast kan er natuurlijk ook worden gekozen voor een rustige activiteit. Onze E-Choppers en elektrische steps zijn in te huren voor anderhalf uur, waarbij je een mooie route aflegt door de prachtige natuur. Omdat ons Multi-activiteitencentrum aan het water ligt, kan je er ook voor kiezen om een frisse duik te nemen. Dit kan voorafgaand, tussendoor of aansluitend aan één van de activiteiten. Even heerlijk aan het strand liggen kan natuurlijk ook.

Satébuffet

Uiteraard kunnen jij en je vrienden na de activiteiten onder het genot van een hapje en een drankje, nog even bijkomen en napraten op ons terras. Ook bieden wij heerlijke gerechten aan. Bij groepen van meer dan 6 personen serveren wij een heerlijk Satébuffet. Deze bestaat uit twee kipsatéspiesen van Gildeslager Buurman Vleesch & Vis Te Twello, patat, frisse salade, kroepoek, atjar en gebakken uitjes.

Satébuffet - Pitch en Putt Golf Bussloo

Hamburgermenu

Ons Hamburgermenu bestaande uit een heerlijke runderhamburger (200 gram) van onze Gildeslager Buurman uit Twello is een echte aanrader. Het Hamburgermenu wordt geserveerd vanaf 6 personen met diverse heerlijke huisgemaakte salades, stokbrood met aïoli, patat, aardappelwedges en diverse sauzen.

Hamburgermenu

Kortom een ontzettend leuke dag uit met vrienden kan je bij ons samenstellen.

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: