E-Chopper kopen? Wij helpen je graag!

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

E-Chopper kopen?

Een E-Chopper kopen is een goede overweging. Je kunt ze tegenwoordig overal huren en zo natuurlijk goed uitproberen. Ook bij ons zijn de E-Choppers te huur. Maar ben je klaar voor een echte eigen E-Chopper? Dan ben je ook welkom. Wij verkopen ze ook! Voor meer info kun je contact opnemen met Bas via info@ppgolf.nl .

E-Chopper huren?

Overweeg je een E-Chopper te kopen maar ben je nog niet zeker van je zaak? Dan is het huren een goede optie. Tijdens een mooie tour in de omgeving van Bussloo kun je de E-Chopper goed uit proberen. De Stedendriehoek gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen is een prachtige omgeving om te bekijken of de E-Chopper bij je past. Je kunt bij ons een  E-Chopper kopen of huren, maar er zijn ook Elektrische Steps! Ook écht geweldig om te beleven!

Mooiste uitzicht op het terras

Genoten van je tour op de E-Chopper? Je geniet aansluitend heerlijk op het terras van een prachtig uitzicht over het meer van Bussloo.

E-Chopper alternatief

Veel verschillende activiteiten

Je kunt naast onze E-Choppers en Elektrische Steps bovendien genieten van nog meer! Op Bussloo ben je welkom voor meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Voor jong en oud. En bovendien weer of geen weer. Speel bijvoorbeeld het gezellige Pitch&Putt. Of ga de strijd aan in Lasergame: The Next Generation. Je bent ook welkom voor Minigolf USA, Voetgolf. Maar er is ook onder andere Levend Tafelvoetbal en Voetpool. Voor de leukste personeelsfeestjes, familie-uitjes en teamuitstapjes!

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo: Een E-Chopper of Elektrische Step en nog veel meer! Meer dan 20 andere in- en outdoor activiteiten!

Een programma op maat

We bieden jullie graag een totaalprogramma. Neem eens een kijkje tussen onze Specials. Maar het is ook mogelijk om een programma samen te stellen met een ander arrangement. Bijvoorbeeld een heerlijk Satébuffet met vlees van Gildeslager Buurman te Twello. Uiteraard hoort nagenieten op ons schitterende terras met uitzicht op het mooie meer van Bussloo erbij!

Prijs verhuur (p/p)

Minimale leeftijd: 16 jaar, (bromfiets)rijbewijs verplicht
  • € 27,50 voor 1,5 uur
  • Andere programma’s op aanvraag

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Reserveer hier online!

Wilt u de activiteit combineren met een arrangement of wilt u graag meerdere activiteiten combineren?

Neem dan telefonisch contact op via: 0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk onze populairste arrangementen

Overzicht specials

Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: