E-Chopper huren op de Veluwe? Geweldige ervaring!

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

E-Chopper Veluwe

E-Chopper en Veluwe klinkt als de beste combinatie ever! Gezellig met een groepje vrienden of familie door de mooie natuur van de Veluwe. Het kan met de E-Choppers. Omdat ze elektrisch zijn kan je heerlijk tot rust komen. Maak een mooie tour op het randje langs de Veluwe. Over de heide, door de bossen en misschien kom je ook nog wild tegen. Ga daarna nog een hapje en een drankje doen op het terras. Of doe één van de ander 20 activiteiten.

Mooie E-Tour

Je kunt bij ons een E-Chopper huren en de E-Tour maken. We hebben een prachtige route voor je klaarliggen. De route is zo gepland dat je langs hele gezellige partners komt tijdens je E-Tour. Geniet van heerlijke gevulde koek van Bakkerij Bril. Of een taartje van Taartenbakkerij & Museum De Kribbe. Deze E-tour op de E-Chopper langs het randje van de Veluwe staat garant voor genieten!

E-Chopper

Combineer het

Ben je met een grote groep? Kan je de E-Choppers ook combineren met de Elektrische Steps. Of de andere 20 activiteiten. Rij dan eerst een mooie route door de Veluwe. Ga dan gezellig Minigolfen. Of proberen uit één van onze Escape Room te ontsnappen. En sluit de dag af met een heerlijk Satébuffet met vlees van Gildeslagerij Buurman te Twello. Al met al maken we er een gezellige dag van.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: