E-Chopper Deventer, de beste in de mooiste omgeving!

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

E-Chopper Deventer

E-Chopper en Deventer klinkt als de mooiste combi ever! Door de mooie natuur van Deventer en omstreken touren met je vrienden is heerlijk ontspannend en gezellig.  Omdat de E-Chopper elektrisch is, maakt hij haast geen geluid en kun je dus gezellig praten onderweg. Maak een mooie tour langs onderandere de IJssel met je E-Chopper in Deventer. Ga daarna nog een hapje en een drankje doen op het terras van ons Multi-activiteitencentrum. Of geniet van één van de andere 20 activiteiten.

Mooie E-Tour op de E-Chopper in Deventer

Je kunt bij ons een E-Chopper huren en de E-Tour maken. We hebben een prachtige route voor je klaarliggen. De route is zo gemaakt dat je langs hele gezellige partners komt tijdens je E-Tour. Geniet van heerlijke gevulde koek van Bakkerij Bril. Of een taartje van Taartenbakkerij & Museum De Kribbe. Deze E-tour op de E-Chopper langs het randje van Deventer, staat garant voor genieten!

E-Chopper

Combideals

Ben je met een grote groep? Je kunt de Elektrische Steps ook gebruiken. Of één van de andere 20 activiteiten. Maak een combideal of doe het alle twee voor een middagvullend programma! Eerst touren en dan gezellig Minigolfen bijvoorbeeld kan ook. Escape Room te ontsnappen. En sluit de dag af met een heerlijk Satébuffet met vlees van Gildeslagerij Buurman te Twello. Al met al maken we er een gezellige dag van.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: