Eerste date bij Multi-activiteitencentrum Bussloo

Minimaal: 2 personen

Duur: 1,5 uur

Een eerste date is natuurlijk altijd spannend. Gaat het klikken, is diegene wel net zo leuk als op de foto en wat voor een soort eerste date gaat het worden? Dat zijn natuurlijk de belangrijkste punten die je jezelf vóór een date afvraagt. Bij een van deze vragen kunnen wij je helpen!

Tijd voor een eerste date!

Je weet nog niet precies wat jullie willen gaan doen, maar je wilt wel iets actiefs. De perfecte plek voor een eerste date is Multi-activiteitencentrum Bussloo. Hier kun je kiezen uit een aantal leuke activiteiten om met z’n tweeën te komen doen.

Minigolf USA

Zo hebben we om mee te beginnen Minigolf USA. Het eerste voordeel van Minigolf is dat het een spel is dat de meesten vaak wel redelijk kunnen. Het tweede voordeel is dat je het op je eigen tempo kunt spelen, omdat je anderhalf uur de tijd hebt. Dit kan fijn zijn als je ondertussen goede gesprekken wilt voeren. In anderhalf uur tijd zou je met z’n tweeën ook twee rondjes kunnen spelen. Bevalt de date dus goed, dan speel je nog een rondje. Is het niet zo als je had verwacht en wil je er snel onderuit dan speel je lekker één ronde. 😉

Vaderdag

Glowgolf

Daarnaast hebben we nog Glowgolf Het Wilde Westen. Dit is een beetje het zelfde idee als Minigolf, maar maakt van Minigolf een compleet nieuwe ervaring. Je speelt namelijk in het donker met de blacklights. Omdat het dus in het donker is en daarom wat spannender wordt, roept het misschien ook wel een romantisch gevoel op.

Pitch&Putt

Ook Pitch&Putt kun je bij ons spelen en is zeker aan te raden. Het is niet alleen heel gezellig, maar ook laagdrempelig. Zowel top sporters als recreatieve spelers komen spelen. Iedereen vindt Pitch&Putt leuk! Het is de bedoeling dat je 9 of 18 holes speelt en probeert in zo min mogelijk slagen op onze zeer uitdagende baan een zo laag mogelijke score neer te zetten.

Kortom, een aantal leuke mogelijkheden voor een eerste date. Mocht de date nou zo leuk zijn geweest dat er zeker een vervolg komt of wil je de volgende keer op dubbeldate gaan? Klik dan hier voor meer mogelijkheden.

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: