Escape Room Centrum Apeldoorn

4 – 6 personen
Duur: 1 uur

De mooiste Escape Rooms van de regio!

Het Escape Room Centrum Apeldoorn is onderdeel van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Centraal gelegen in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Pal aan het mooie meer van Bussloo.

Op Bussloo vind je drie Escape Rooms: Revenge of the General, The Jungle en De Bom! Kom dus vooral naar de Escape Room centrum Apeldoorn

Totaal vernieuwend door de Special Effects

De vele high-tech Special Effects maken de Escape Rooms totaal vernieuwend. Het is mogelijk om de moeilijkheidsgraad aan te passen, waardoor de Escape Rooms ook geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. De minimale leeftijd is 10 jaar.

Met meer dan 6 personen?

Er kunnen maximaal 6 personen in een kamer. zijn jullie met meer dan 6 personen? Dan kunnen jullie in drie kamers tegelijk spelen t/m een aantal van 18 personen!

Groepsuitje organiseren?

Bent u met een grotere groep? Dan is het mogelijk om de Escape Rooms met één van onze vele andere leuke activiteiten te combineren. Onze andere activiteiten zijn onder andere: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf, Glowgolf, en/of Levend Tafelvoetbal. En sluit de dag af met een heerlijk Satébuffet met vlees van  Gildeslager Buurman te Twello.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw groepsuitje!

Kinderfeestje Escape Room

Wilt u een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een twee volwassenen). Het minimum aantal personen is 6.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: