Escape Room Centrum Deventer

4 – 18 personen
Duur: 1 uur

Uitdagende Escape Rooms!

Centraal gelegen in de Stedendriehoek Deventer, Zutphen, Apeldoorn ligt het Escape Room in het Centrum Deventer. Onderdeel van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Gelegen op de mooiste locatie van de regio, aan het prachtige meer van Bussloo!

Escape Room in het Centrum Deventer beschikt over drie Escape Rooms open: Revenge of the General, The Jungle en De Bom

Unieke high-tech Special Effects

Onze Escape Rooms zijn ontwikkeld met de nieuwste technieken, die deels zelf zijn ontwikkeld en deels vanuit diverse landen uit Europa komen. Met de vele high-tech Special Effects zijn het absoluut unieke kamers in de regio!

De moeilijkheidsgraad is aan te passen en daardoor kunnen ook gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar onze Escape Rooms spelen.

Voor groepen van 4 tot en met 18 personen!

Een Escape Room bij Escape Room in het centrum Deventer spelen jullie met 4 tot 6 personen. Met onze drie kamers kunnen wij groepen tot en met 18 personen tegelijk laten spelen.

Escape Rooms spelen tijdens uw groepsuitje?

Organiseer je een groepsuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag en bestaat jullie groep uit meer dan 18 personen?  Combineer dan de Escape Rooms met een van onze vele andere leuke activiteiten!. Onze andere activiteiten zijn onder andere: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf en Levend Tafelvoetbal. En sluit de dag af met een heerlijk Hamburgermenu met een runderburger van Gildeslager Buurman te Twello. Wij stellen graag op basis van jullie wensen, budget en tijd een mooi programma voor jullie samen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw perfecte groepsuitje!

Kinderfeestje Escape Room

Wilt u een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een twee volwassenen). Het minimum aantal personen is 6.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: