Escape Room Centrum Zutphen

4 – 18 personen
Duur: 1 uur

Echte high-tech Escape Rooms!

Escape Room Centrum Zutphen ligt op 10 kilometer vanaf Zutphen, in de Stedendriehoek Zutphen, Deventer, Apeldoorn, ligt het Escape Room Centrum Zutphen. Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo, gelegen aan het prachtig meer van Bussloo, opende hier in 2019 drie unieke Escape Rooms!

Escape Room centrum Zutphen heeft drie Escape Rooms: Revenge of the General, The Jungle en De Bom

Escape Rooms voorzien van vele Special Effects!

Door de vele Special Effects zijn de Escape Rooms uniek in hun soort. High-tech technieken uit diverse landen in Europa en deels zelf ontwikkeld zorgen voor een unieke beleving. Uniek is ook dat gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar deze kamers kunnen spelen, doordat de moeilijkheidsgraad is aan te passen.

Escape Rooms spelen met 4 tot en met 18 personen!

Per Escape Room kunnen er maximaal 6 personen spelen. Met drie kamers kunnen wij een groep van maximaal 18 personen tegelijk laten spelen.

Grotere groepen ook geen probleem!

Voor een groepsuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag voor meer dan 18 personen ben je bij ons multi-activiteitencentrum ook aan het juiste adres. Wij maken  graag een programma op maat voor jullie, waarin wij de Escape Rooms combineren met één van onze vele andere leuke activiteiten! Wat denk je bijvoorbeeld van: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal en Glowgolf Het Wilde Westen En sluit de dag af met een heerlijk Hamburgermenu met een runderburger van  Gildeslager Buurman te Twello.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw perfecte groepsuitje!

Kinderfeestje Escape Room

Wilt u een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een twee volwassenen). Het minimum aantal personen is 6.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: