Escape Room Deventer Arrangementen

4 – 18 personen
Duur: 1 uur

Combineer onze Escape Rooms met een arrangement!

Het Escape Room Centrum van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo heeft diverse arrangementen om jullie Escape Room uitje helemaal af te maken. Een Luxe Lunch, Satébuffet of een heerlijk Hamburgermenu? Met heerlijk vlees van  Gildeslager Buurman te Twello. Er is heel veel mogelijk! Wij maken jullie dag graag culinair compleet!

Drie Escape Rooms in de buurt van Deventer!

Het Escape Room Centrum van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo ligt in de Stedendriehoek Deventer, Zutphen, Apeldoorn, aan het mooie meer Bussloo. Op slechts 10 kilometer vanaf Deventer!

De Escape Rooms hebben spectaculaire thema’s en zijn stuk voor stuk een serieuze uitdaging: Revenge of the General, The Jungle en De Bom

Escape Room spelen nabij Deventer met 4 tot 18 personen!

Wil je in de buurt van Deventer Escape Rooms spelen met een grote groep? Met de drie Escape Rooms kunnen er bij ons Multi-activiteitencentrum op Bussloo 4 t/m 18 personen tegelijk spelen. Is jullie groep groter? Combineer de Escape Rooms dan met een van onze andere activiteiten.

Onze arrangementen zijn zeer geschikt voor groepen!

Met een combinatie van onze activiteiten en een van onze arrangementen maak je een compleet dagje uit van jullie bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander groepsuitje. Wij bieden meer dan 20 in- en outdoor activiteiten aan, zoals: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf en Levend Tafelvoetbal. Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen! Of huur een E-Chopper of Elektrische Step met jullie groep. Hierbij is ons motto: Jullie ontzorgen en laten genieten!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw groepsuitje!

Escape Rooms zeer goed beoordeeld!

Onze Escape Rooms spelen is gegarandeerd een groot succes! Velen gingen je al voor en de reacties zijn stuk voor stuk lovend! De nieuwste technieken, unieke Special Effects en een aanpasbare moeilijkheidsgraad maken het spelen tot een ware uitdaging.

Ook voor families met kinderen vanaf 10 jaar is het mogelijk om Escape Rooms nabij Deventer te spelen. Wij passen de moeilijkheidsgraad graag op jullie groep aan!

Kinderfeestje Escape Room

Wilt u een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een twee volwassenen). Het minimum aantal personen is 6.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: