Escape Room Gezin

4 – 18 personen
Duur: 1 uur

Escape Room voor het hele gezin!

Op zoek naar een perfect en origineel uitje voor het gezin? Boek een Escape Room! Centraal gelegen bij Apeldoorn Deventer en Zutphen. Aan het mooie meer van Bussloo. Daar ligt Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Hier bevinden zich naast vele andere activiteiten ook Escape Rooms voor het hele gezin! Ben je op zoek naar een Escape Room voor het gezin? Dan ben je van harte welkom! Met keuze uit totaal verschillende themakamers en bovendien professionele “live” begeleiding van onze instructeurs, genieten jullie met het gezin van een geweldige Escape Room ervaring.

Een Escape Room spelen met je gezin is een geweldige ervaring waarbij een ieders kwaliteit tot zijn recht komt! Kortom: Quality time en teambuilding in één!

Kinderen t/m 11 jaar krijgen €5,- euro korting op de per persoon prijs.

De Escape Rooms zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 8 en 9 jaar. Gezinnen zijn van harte welkom! Er zijn vier spelers vanaf 8 jaar nodig om de kamer goed op te lossen. Kinderen jonger dan 8 jaar spelen gratis mee.

Ruim keuze en serieuze uitdaging

Kies je voor een Escape Room met je gezin? Dan is er keuze uit verschillende gave thema’s. Deze zijn stuk voor stuk een serieuze uitdaging en bovendien voorzien van interessante en niet de makkelijkste puzzels. De geheimen in de kamers zijn te gek! Waaronder de vele verrassingen. Als je ze tenminste ontdekt. En dan de special effects: Licht en geluid maken de ervaring compleet. Kies uit Revenge of the General, The Jungle en De Bom

Aanpasbare moeilijkheidsgraad

Doordat er vele special effects zijn ingebouwd en er bovendien gebruik kan worden gemaakt van een aanpasbare moeilijkheidsgraad, zijn de Escape Rooms van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo uniek in hun soort. Hierdoor zijn de Escape Rooms perfect voor het gezin. Voor jong en oud is een Escape Room op Bussloo een feest der ontsnapping! Een kinderfeestje Escape Room? Ook dat is mogelijk!

Zeer geschikt voor groepen

In elke Escape Room kunnen vier tot zes personen spelen. Er kunnen ook kamers tegelijk gespeeld worden. Daardoor wordt spelen met maximaal achttien personen dus mogelijk. Ook zou je dus zelfs een Tijdsbattle kunnen organiseren. Anders gezegd: Gezinskamers genoeg. En wil je strijden met meerdere familieleden? Dan kom je dus battelen!

Escape Room voor kinderen

Kinderfeestje Escape Room

Wilt u een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een één volwassene per kamer). Het minimum aantal personen is 6.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: