Escape Room in Deventer ook voor grote groepen 

4 – 18 personen
Duur: 1 uur

Escape Room in Deventer? Doe maar drie!

Een Escape Room in Deventer? Op slechts 10 km van het centrum vind je drie Escape Rooms. Daardoor is er voor iedereen iets te ontsnappen! Ontmantel De Bom. Baan je een weg door The Jungle. Of escape aan de Revenge of the General!

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo ligt centraal gelegen in de Stedendriehoek. Dus midden tussen Deventer, Zutphen, Apeldoorn. Aan het prachtige meer Bussloo.

Drie spectaculaire thema’s 

De Escape Rooms hebben spectaculaire thema’s. Ze zijn bovendien een serieuze uitdaging! De escapes zijn voorzien van de nieuwste technieken evenals vele Special Effects. En door de aanpasbare moeilijkheidsgraad zijn de Escape Rooms van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo uniek.  Daarmee worden ze speelbaar voor iedereen!

Ten eerste de Revenge of the General. Dompel je onder in de tijd van de Koude Oorlog. Ten tweede The Jungle vol blad en beesten. Ken je Jumanji? Kortom: Een beestenboel! En als laatste De Bom! Kan jij je nog concentreren wanneer de tijd letterlijk tikt? Want de bom ontploft na één uur!

Ook leuk voor kinderen

Waar vind je een Escape Room in Deventer die geschikt is voor kinderen? Hiervoor ben je welkom op Bussloo! Door het aanpassen van de moeilijkheidsgraad spelen kinderen met plezier bijvoorbeeld The Jungle. Dat wil zeggen: Geen mini-escape room. Maar een volwaardige Escape Room experience! Ook een kinderfeestje Escape Room is tof! Dat betekent niet alleen de Escape Room spelen, maar ook nog eens van een heerlijk Smulpakket genieten.

Ook voor gezinnen zijn deze Escape Rooms te spelen. Een geweldige ervaring voor het hele gezin! Teamwork en qualitytime in één!

Escape Room voor kinderen

Zeer geschikt voor groepen!

Per kamer kunnen 4 t/m 6 personen de uitdaging aan gaan. Doordat er ook drie kamers tegelijk ingezet kunnen worden is het ook mogelijk met een grote groep te spelen. Organiseer bijvoorbeeld een battle! Met de bedoeling dat de 1e ontsnapte groep de winnaar is! Hierdoor wordt spelen met maximaal 18 personen dus mogelijk. Kortom: Ook met een groep ben je welkom op Bussloo!

Escape Room in Deventer en meer: Volop mogelijkheden voor een bedrijfsuitje!

Voor een bedrijfuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag evenals andere groepsuitjes hebben wij  diverse mogelijkheden. Je bent welkom voor meer dan 20 in- en outdoor activiteiten! Onze activiteiten zijn onder andere: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf en Levend Tafelvoetbal. Wij combineren graag meerdere activiteiten met elkaar. Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen! Aanpassen van onze arrangementen kan. We komen samen tot een passend programma! Jullie ontzorgen en laten genieten is ons motto!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het voor jullie perfecte groepsuitje!

Kinderfeestje Escape Room

Wilt u een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een twee volwassenen). Het minimum aantal personen is 6.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: