Examenfeest vieren? Meer dan 20 in- en outdooractiviteiten!

Onze activiteiten duren ca. 1,5 uur

Examenfeest in Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Wil je een Examenfeest vieren in de buurt van Apeldoorn, Deventer, Zutphen? Dat kan bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Met meer dan 25 verschillende activiteiten is er genoeg! Na afloop van je examens nog eenmaal gezamenlijk jullie hersenen laten kraken? Boek één van onze Escape Rooms! Even lekker alles van je af knallen kan met Lasergame: The Next Generation.

Combineren van activiteiten voor jouw ultieme examenfeest in Apeldoorn is natuurlijk mogelijk! Vooraf, tussendoor of na afloop van de activiteit genieten jullie natuurlijk van een drankje op ons mooie terras. Wil je een hapje eten van de kaart? Of een bittergarnituurtje? Kan allemaal! Diverse arrangementen zoals een heerlijk Hamburgermenu met vlees van Gildeslagerij Buurman zijn mogelijk. Feest dus compleet!

Examenfeest activiteiten

Ons Multi-activiteitencentrum heeft vele leuke en actieve in- en outdoor activiteiten. Hierdoor vindt iedereen iets leuks. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Escape Rooms, Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal, Elektrische StepsKlootschieten en Voetpool. Er zijn ook E-Choppers! Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen! Door haar costum made special effects écht uniek in Nederland!

Wil je tijdens je examenfeest een activiteit combineren met karaoke of een pubquiz? Kan!
Op onze grote schermen in een feestruimte is dit natuurlijk top!

Cadeaubon als examencadeau!

Dit originele examencadeau is een succes voor elke examenkandidaat. Geef een cadeaubon voor een activiteit! Er is ruime keuze en onze cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig. Bestellen en laten bezorgen kan gemakkelijk via deze website.

Centraal gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen, op het randje van de Veluwe

Onze in- en outdoor activiteiten locatie is centraal gelegen in de Stedendriehoek Deventer, Zutphen, Apeldoorn, aan het mooie meer Bussloo. Nog net op het randje van de Veluwe! Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo bereik je eenvoudig via de A1 en de A50. Activiteitengasten kunnen gebruik maken van de parkeerplaats tegen een gereduceerd tarief.

Zwemmen op Bussloo

Als het weer het toelaat, neem je natuurlijk nog even een heerlijke duik!

Onze Arrangementen

Combineer onze activiteit(en) met bijvoorbeeld een Luxe Lunch, Bittergarnituur, Hamburgermenu, Satébuffet of BBQ de Luxe.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: