Exclusief voor jouw groep op Bussloo

Exclusief voor jouw partij

Het terras op Bussloo exclusief voor jullie familiedag of personeelsfeest? Dat kan zeker! Maar er is meer. We bieden de Pitch&Putt baan of een andere activiteit exclusief aan.
Zo kunnen jullie in alle rust en ruimte genieten van jullie qualitytime op Bussloo. We bieden verschillende ruimtes exclusief aan, zoals het terras, de berg en twee prachtige serres. De serres zijn bovendien samen te voegen voor grotere groepen.

Centraal gelegen

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo ligt centraal tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. En bovendien vlak bij de snelweg. Vanuit onze locatie kijk je uit over het mooie meer van Bussloo.

Maatwerk

Op Bussloo ben je ook voor een exclusief feest van harte welkom. We zijn experts in maatwerk. Van jouw bedrijfsborrel een klasse apart maken, doen we met plezier. Je kunt bijvoorbeeld de Pitch&Putt baan exclusief voor jullie groep boeken. Of alleen met jullie groep genieten van Minigolf USA.

Geniet na je activiteit in één van onze ruimtes, exclusief voor jullie gereserveerd:

 • Het Terras: Een prachtig, overdekt terras met schitterend uitzicht over het meer van Bussloo. Door de heaters en haardjes zal het terras letterlijk en figuurlijk warmte uitstralen tijdens jullie samenzijn.
 • De Berg: Op het hoogste puntje van onze locatie, aan de voet van de Minigolf baan is De Berg gelegen. Een sfeervolle open ruimte, met ook weer een prachtig uitzicht over het meer. Een unieke locatie voor bijvoorbeeld een Satébuffet. Op verzoek plaatsen we een luxe party tent op De Berg.
 • Serres: As we speak wordt er hard gewerkt aan de aanbouw van het pand. Over de gehele lengte van het bestaande pand komen twee prachtige serres. Naar verwachting zijn deze rond december klaar voor gebruik. Fraaie, sfeervolle ruimtes met bijvoorbeeld een optie voor Karaoke of Pubquiz. Bij grotere groepen kunnen de serres samengevoegd worden tot één exclusief geheel.

Heerlijke horeca

Ons gastvrije team ontvangt jullie graag op één van onze unieke spots. Geniet van een heerlijke Luxe Lunch in de middag of van een Satébuffet. Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Dus stuur gerust een mailtje!

Advies op afstand Exclusief

Adviesgesprek (op afstand)

Ben jij je aan het kijken voor een bedrijfsborrel, teamuitje of familiedag? Dan nodigen we je van harte uit op Bussloo voor een adviesgesprek. We geven je graag een rondleiding, zodat je onze prachtige locatie in je op kunt nemen. En bovendien kun je zo zelf beoordelen wat het leukste Bussloo voor jullie is.

Uiteraard geven we ook advies op afstand. Dit kan via (video)bellen. Maar ook een berichtje naar info@ppgolf.nl is prima. Of vul hieronder het offerteformulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We denken graag met je mee en bieden opties voor ieders portemonnee.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: