Familie-uitje in Gelderland
Voor het leukste uitje!

Minimaal: 5 personen

Vanaf: 1,5 uur

Centraal geleden in Gelderland

Centraal in Gelderland, tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen, nabij de kruising A1-A50, ligt de prachtige 27 holes Pitch&Putt baan van Bussloo, het adres voor een familie uitje in Gelderland!

Voor een leuk en gezellig familie-uitje in Gelderland

Ook vanuit Arnhem en Amersfoort is Bussloo maar een half uurtje rijden. Centraal gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Vanaf het terras heb je een schitterend uitzicht over het meer van Bussloo. Veel families kiezen voor hun feestje de prachtige Pitch&Putt baan van Bussloo. Dé perfecte locatie voor een familie-uitje in Gelderland. Ideaal is de ligweide voor het clubhuis. Tussen de activiteiten en het eten door kunnen de kinderen heerlijk voetballen en uitrazen op het strand, terwijl de volwassen gezellig kunnen bijpraten. We helpen je graag het leukste familie-uitje in Gelderland te organiseren!

Leuke activiteiten en heerlijk eten

Naast Pitch&Putt kun je op Bussloo ook terecht voor meer dan 25 andere in- en outdoor activiteiten als Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal en Voetpool spelen. Daarnaast kun je een Elektrische Step of E-choppers huren en Klootschieten tijdens je familie uitje in Gelderland! Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen!

Combineer onze activiteiten met een heerlijke Lunch. Of kies voor het Satébuffet of Hamburgermenu met vlees van Gildeslager Buurman uit Twello. Het liefst maken wij op basis van jullie wensen en het beschikbare budget een programma voor jullie op maat. Ook is het mogelijk dat kleine kinderen een ander programma volgen dan de volwassen, maar wel weer tegelijk terug zijn op het terras voor een hapje en drankje.

Leuke activiteiten en heerlijk eten

Wil je meer weten of even overleggen? Je mag altijd even bellen of, nog makkelijker, het onderstaande offerte formulier invullen en dan ontvang je van ons een vrijblijvende offerte!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: