Familiefeest
Voor het leukste familiefeest!

Minimaal: 5 personen

Vanaf: 1,5 uur

Het leukste familiefeest bedrijf van Midden en Oost Nederland!

Organiseer jij dit jaar het familiefeest? Multi-activiteitencentrum Pitch&Pitch Bussloo is de perfecte locatie! Niet alleen liggen wij centraal, 45 minuten rijden van Amsterdam en Den Bosch en 25 minuten rijden van Zwolle, de ligging aan het meer van Bussloo is uniek! We bieden bovendien vele activiteiten voor jong en oud. Zowel in- als outdoor.

Hoe ziet een geslaagd familiefeest eruit?

Jullie willen natuurlijk dat alles goed geregeld is voor het familiefeest. Hier helpen wij je graag bij! Eigenlijk is bij ons van alles mogelijk. De meeste families ontvangen wij met koffie/thee en appelgebak met slagroom. Dit is dus een heerlijk moment om even bij te praten.

Daarna ga je gezellig een leuke activiteit doen. Met meer dan 25 in en outdoor activiteiten hebben we veel keuze. Pitch&Putt, het golfspel voor iedereen, is naast onze Lasergame nog steeds de populairste activiteit, maar ook Minigolf USA is bijvoorbeeld erg leuk! Minigolf USA is geschikt voor alle leeftijden. Echter steeds meer families kiezen ook voor het spectaculaire Levend Tafelvoetbal. Supergaaf zijn onze E-choppers en Elektrische Steps! Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen!

Genieten van een schitterend uitzicht over het meer van Bussloo op één van de mooiste terrassen van Nederland

Na de activiteit kunnen jullie heerlijk genieten op ons mooie terras. Neem vooral een voetbal, frisbee en/of zwemkleding mee zodat de kinderen zich kunnen uitleven op de ligweide en/of kunnen zwemmen. De volwassenen kunnen ongestoord genieten van een drankje.

Sluit de dag af met heerlijk eten!

Maak het familiefeest compleet door de dag af te sluiten met iets lekkers te eten. Het Hamburgermenu met vlees van Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello is een aanrader, maar uiteraard kun je ook kiezen voor ons heerlijke Satébuffet!

Jullie familiefeest geheel op maat

Uiteraard zijn dit maar voorbeelden, het liefst helpen wij mee om jullie familiefeest samen in te vullen. Uiteraard houden we rekening met wensen, zoals uw beschikbare tijd, het budget, de leeftijden van de familieleden en eventuele dieetwensen.

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo: voor de leukste familiefeesten!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Busloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: