Feestlocatie
Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Feestlocatie?

Dé feestlocatie Apeldoorn, Deventer en zutphen! Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo biedt meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Bovendien zijn deze activiteiten leuk voor jong en oud.

De perfecte feestlocatie voor Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Ben je op zoek naar de perfecte feestlocatie of feestruimte in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Welkom op de ideale locatie! Zeer goed bereikbaar, een terras met uitzicht over het meer van Bussloo, betaalbaar, origineel en meer dan gastvrij! Wil je naast het feestje ook nog een leuke activiteit doen? Ook dat kan! Glowgolf Het Wilde Westen is leuk! Maar ook het huren van een E-Chopper. Of speel een potje Pitch&Putt. Dit is nog maar een greep uit de vele en bovendien gezellige activiteiten. Kijk gerust even rond op onze website.

Een bedrijfsfeest of familiefeest op maat

Je kunt feestjes en partijen aankleden zoals jij het wilt. Wij kunnen zorgen voor lekker eten, maar ook voor de hapjes of alleen de traditionele bitterballen. Het liefst gaan we even samen zitten. Dan nemen we samen de wensen door. Vrijwel alles is mogelijk. En uiteraard mag je je eigen muziek meenemen, maar dit kunnen wij ook voor jullie verzorgen! We bieden diverse arrangementen met of zonder eten. Bijvoorbeeld een heerlijk Satébuffet met vlees van Gildeslagerij Buurman.

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo: de locatie voor alle feesten en partijen

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Busloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: