Gezinsuitje met vele activiteiten op Bussloo

Minimaal: 1 persoon

Vanaf: 1,5 uur

Ontspannen Gezinsuitje

Een gezinsuitje is het meest geboekte uitje bij ons op het moment. Ben je dus op zoek naar een gezellig gezinsuitje? Jullie zijn welkom bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo! Door de centrale ligging in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen zijn we goed bereikbaar. De ligging aan het meer van Bussloo zorgt bovendien voor een ontspannen sfeer. Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten keuze genoeg. Er is voor jong en oud dus iets te doen tijdens jullie gezinsuitje!

De keuze is reuze tijdens jullie gezinsuitje

Wat voor jou het perfecte gezinsuitje is, is voor het voor de ander niet. Daarom bieden we meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Voor ieder iets wils dus! Zo kun je heerlijk genieten op de mooiste Minigolf USA baan van Nederland. Of slaan jullie samen een balletje Pitch&Putt.

Een tour op onze E-Choppers of Elektrische Steps behoort mede tot de mogelijkheden voor een gezinsuitje! Er ligt een hele mooie E-Tour voor jullie klaar.

Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen opent binnenkort haar saloondeuren! Een unieke glow-in-the-dark-experience voor het hele gezin!

Escapen kan ook! Er is keuze uit drie verschillende Escape Rooms, waardoor het altijd spannend wordt. Ben je met meerdere teams? Oftewel gezinnen.. Maak er dan een battle van!

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jullie gezinsuitje? Klik dan hier voor het complete overzicht!

Horeca

We bieden je de heerlijkste kaart op ons overdekte (en zo nodig) verwarmde terras. Tijdens familiedagen in plaats van gezinsuitjes, kunnen we ook heerlijke buffetten verzorgen. Dit doen we vaak in samenwerking met Gildeslager Buurman. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Busloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: