Glow in the dark Midgetgolf bij Apeldoorn, Deventer, Zutphen!

Minimaal: 1 persoon

Vanaf: 1,5 uur

Glow in the dark Midgetgolf

Glow in the dark Midgetgolf is een steeds populairder wordende Minigolf variant. Superleuk als uitje met je date. Of bijvoorbeeld als gezinsuitje. Glow in the dark Midgetgolf op Bussloo is gegarandeerd een schot in de roos!

Bussloo is gelegen in de Stedendriehoek Apeldoor, Deventer, Zutphen. De prachtige locatie in de natuurlijke omgeving en bovendien pal aan een mooi meer is een echte trekpleister. We zijn er trots op om aan het randje van de Veluwe zoveel leuke activiteiten te kunnen aanbieden!

Uniek: Glowgolf Het Wilde Westen

Onze Glow in the dark Midgetgolf area bevindt zich op de bovenverdieping van de prachtige serre. De area is compleet ingericht in Western Stijl. Glowgolf Het Wilde Westen neemt je mee op reis door een waanzinnige wereld. Gooi de saloondeuren open, pas op voor die cactus en pak die hole in one! Helaas zal het uitdagender worden dan dat je nu denkt. De costum made special effects veranderen jouw Glow in the dark Midgetgolf variant voor altijd! Putten moet bijvoorbeeld door een open- en dichtgaande slangenbek. Of weet je door de rokende vulkaan heen te kijken voor de goede richting? Kortom: Go get them cowboy!

Glowgolf Apeldoorn Deventer Zutphen

Glow in the dark Midgetgolf Kinderfeestje

Een spannend en uniek kinderfeestje voor kinderen vanaf 7/8 jaar is Glowgolf Het Wilde Westen zeker! Boek dus voor dit jaar je Glow in the dark Midgetgolf Kinderfeestje in omgeving Apeldoorn, Deventer, Zutphen!

Dagje uit naar Bussloo met Glowgolf

Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten is Multi-activiteitencentrum the place to be voor gezinsuitjes, groepsactiviteiten, bedrijfsborrels en noem maar op! Glow in the dark Midgetgolf binnen, Minigolf buiten, Pitch&Putt of een totaal andere activiteit, ze zijn allemaal perfect te combineren in onze heerlijke arrangementen.

Afsluiten kan voor groepen met bijvoorbeeld een Satébuffet met vlees van Gildeslagerij Buurman. We beschrijven je nu één van de vele opties. Neem een kijkje op onze site en ook deze specials. We denken graag met je mee, je mag altijd e-mailen of bellen!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik wil graag meer informatie:


    Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

    Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: