Glowgolf in de prachtige omgeving van de Achterhoek!

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

Wil jij Glowgolfen in de omgeving van de Achterhoek? Dat kan! Hier bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo bieden wij de meest uitdagende, spannende en leuke Glowgolf baan van Nederland aan. Op een kwatiertje gelegen van Zutphen zit de meest spectaculaire Glowgolf baan van Nederland!

Het wilde westen

Onze Glowgolf baan is helemaal in het thema van het wilde westen. Denk hierbij aan cowboys, indianen, casino’s een saloon en nog veel meer. Door haar special effects is deze baan echt one of a kind in Nederland. Hierdoor is de baan ook erg uitdagend voor elke leeftijdscategorie.

Dagje uit

Ideaal gelegen aan het prachtige meer Bussloo is dit de perfecte locatie voor jouw dagje uit! Dus bij lekker weer kun je Glowgolf ook bijvoorbeeld combineren voor een rondje touren op 1 van onze E-Choppers of een potje Voetgolf op onze prachtige Voetgolf baan.

Bedrijfsuitje

Een super actief en leuk bedrijfsuitje in de buurt van de Achterhoek kan natuurlijk ook bij ons. Glowgolf met een potje Lasergame: The Next Generation is perfect voorbeeld van. Ga jij de strijd aan en laat je zien dat je de beste Glowgolfer van het bedrijf bent of sneuvel jij in onze Lasergame. Ga het avontuur aan hier bij ons Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo! Na de activiteiten is er natuurlijk ook een mogelijkheid om bij ons wat te eten en te drinken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ons Hamburgermenu aangeboden door Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello. Bel of Mail ons gerust voor de opties want wij helpen je graag met het samenstellen van de perfecte dag!

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: