Glowgolf in de omgeving van Amersfoort

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

Wil jij Glowgolf spelen in de omgeving van Amersfoort. Dat kan! Hier bij Multi-Activiteitencentrum Pitch&Putt bieden wij de meest uitdagende spannende, en leuke Glowgolf baan van Nederland aan. Gelegen aan de A1 zijn we makkelijk bereikbaar met de auto. Op ruim half uur afstand zit de mooiste Glowgolf baan van Nederland! Dus waar wacht je nou eigenlijk op?

Het Wilde Westen

Onze Glowgolf baan is helemaal in het stijl van Het Wilde Westen. Denk hierbij aan cowboys, indianen, een saloon en zelfs een echte jail. Door haar special effects ondersteund door blacklights geeft dit een unieke ervaring voor iedereen!

Dagje uit

Ook zijn we mooi gelegen aan het meer Bussloo op de Veluwe dus na het Glowgolf kan je nog een rondje touren op een van onze E-Choppers. Wees niet bang om ons te bellen of te mailen want wij helpen jou graag om een fantastische dag te beleven

Glowgolf Kinderfeestje

Bedrijfsuitje/Familiefeest

Wil je een actief leuk en spannend bedrijfsuitje of familiefeest? Dat kan natuurlijk ook hier bij ons. Glowgolf gecombineerd met Lasergame: The Next Generation is hier een goed voorbeeld van. Laat jij zien dat jij de beste Glowgolfer van het bedrijf bent of ga jij strijdend ten onder in onze lasergame. Ervaar het zelf hier bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo! Na het uitje is er natuurlijk een optie om bij ons wat te eten en te drinken. Ons Hamburgermenu mogelijk gemaakt door Gildeslager Buurman Vleesch en Vis is hier een perfect voorbeeld van.

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: