Glowgolf in de omgeving van Arnhem

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

Wil jij graag glowgolfen in de buurt van Arnhem? Dat kan! Bij ons hier bij Multi-Activiteitencentrum Pitch&Putt Busloo bieden wij de meest uitdagende, spannende en leuke Glowgolf baan van Nederland aan. Wij zijn gelegen een klein half uurtje rijden van het centrum van Arnhem aan de A50.

Het wilde westen

Onze Glowgolf baan is helemaal in de stijl van het wilde westen gebouwd. Denk hierbij aan: Cowboys, indianen, dynamiet, saloons, een jail ect. Met unieke special effects en ondersteund door blacklights geeft het een unieke beleving voor jong en oud.

Kinderfeestje

Glowgolf is een superleuk kinderfeestje. Het geeft de kinderen een unieke ervaring in het wilde westen. Door de special effects is onze Glowgolf baan de meest spectaculaire baan van Nederland. Door de custom made special effects is de baan wel een enorme uitdaging. De baan is dus leuk, spannend, uitdagend en uniek. Glowgolf is ook te combineren met Lasergame: The Next Generation en nog vele andere activiteiten. We zijn mooi gelegen aan het meer van Bussloo dus bij lekker weer kan je ook je zwemkleren meenemen en een duik nemen in het meer. Na het kinderfeestje is er natuurlijk ook een mogelijkheid om te eten op ons terras of in ons clubhuis. Voor een kinderfeestje is ons smulpakket echt geschikt. Ons smulpakket bestaat uit onbeperkt patat en een snack naar keuze. Ook krijgen de kinderen onbeperkt ranja en heerlijk schepijs toe.

 

Dagje uit

Glowgolf is een geweldig dagje weg voor het hele gezin. Of wil je graag een dagje weg met de vriendengroep of een teamuitje. Het kan allemaal! Wees niet verlegen om ons te bellen of te mailen want wij helpen je graag om jouw dag perfect te maken. Beleef hier je avontuur in het wilde westen!

Bedrijfsuitje

Wil je een actief bedrijfsuitje in de buurt van Arnhem? Dat kan natuurlijk ook hier bij ons. Glowgolf gecombineerd met Lasergame: The Next Generation is hier een goed voorbeeld van. Na de activiteit is hier natuurlijk een mogelijkheid om te eten of te drinken op ons terras of in ons clubhuis. Ons hamburgermenu mogelijk gemaakt door de Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello is een echte aanrader.

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: