Glowgolf Deventer, leukste baan van Nederland!

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

Wil jij een leuk uitje met familie of vrienden in de buurt van Deventer, Apeldoorn en Zutphen? Kom dan een dagje langs bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo, gelegen op een prachtige locatie aan het meer van Bussloo, om te gaan glowgolfen.

Nieuwe Glofgolf ervaring in de buurt van Deventer

Om te beginnen maakt glowgolf van minigolf een compleet nieuwe ervaring. Zo ben je voor anderhalf uur met je gedachten helemaal ergens anders, want je stapt namelijk, in tegenstelling tot andere glowgolf area’s, in de wereld van Het Wilde Westen. Het kan toch echt, terwijl je helemaal niet naar het westen van Amerika af hoeft te reizen, maar lekker dichtbij en in eigen land kan blijven. Minigolf spelen alsof je in Amerika bent tussen de cowboys, indianen, saloonhuisjes en ten slotte de hoefijzers die tijdens het hele parcour te zien zijn.

 Dit allemaal met unieke special effects in het donker, ondersteunt door het prachtig uitgelichte decor door middel van de blacklight. Deze glowgolf baan gelegen in de buurt van Deventer, Apeldoorn en Zutphen is erg leuk voor jong en oud. Dit omdat Glowgolf Het Wilde Westen spectaculairder is dan alle andere glowgolf banen in Nederland. Door de special effects ligt de moeilijkheidsgraad weliswaar iets hoger, maar daarentegen wordt de baan alleen maar uitdagender, spannender en leuker voor alle leeftijden.

Voor grote groepen bieden wij ook arrangementen aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld een heerlijke Sateschotel met vlees van Gildeslager Buurman Vleesch & Vis.

Kortom een super leuke activiteit voor het hele gezin in de buurt van Deventer, Apeldoorn en Zutphen!  Zet je cowboy hoed maar op en maak een afspraak om onze holes te komen spelen en de cultuur te komen snuiven van Het Wilde Westen.

Glowgolf

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: