Glowgolf midden-oost Nederland

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

Wil jij glowgolfen in midden oost Nederland? Dat kan hier bij ons Multi-activiteitencentrum Pitch & Putt Bussloo. Gelegen aan de splitsing tussen de A1 en A50 zijn wij erg goed bereikbaar met de auto.

Het wilde westen

Onze Glowgolf baan is helemaal in de wereld van het wilde westen. Hierbij denk je natuurlijk direct aan cowboys, indianen en sheriffs. Het komt er allemaal in terug. Door onze special effects hebben wij een echt originele baan in Nederland. Onze baan is gemaakt voor jong en oud. Ga jij deze strijd winnen? Ontdek het bij ons Multi-Activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo.

Dagje uit

Mooi gelegen aan het meer van Bussloo is dit de perfecte locatie voor jouw dagje uit. Glowgolf is leuk voor de hele familie dit komt door haar special effects die de baan net een tikkeltje moeilijker maakt dan de andere glowgolf banen in Nederland. Maar dit maakt het juist leuk hierdoor krijg je de strijd tussen jong en oud.

Kinderfeestje

Glowgolf is een fantastisch kinderfeestje. Het geeft de kinderen een speciale ervaring in het wilde westen. Onze Glowgolf baan is de meest spectaculaire baan van Nederland. Door de speciaal gemaakte special effects is de baan wel een enorme uitdaging. De baan is dus leuk, spannend, uitdagend en speciaal. Glowgolf is ook te combineren met Lasergame: The Next Generation voor het ideale kinderfeestje. We zijn mooi gelegen aan het meer van Bussloo dus bij lekker weer kan je ook je zwemkleren meenemen en een duik nemen in het meer. Na het kinderfeestje is er natuurlijk ook een mogelijkheid om te eten op ons terras of in ons clubhuis. Voor een kinderfeestje is ons smulpakket echt geschikt. Ons smulpakket bestaat uit onbeperkt patat en een snack naar keuze. Ook krijgen de kinderen onbeperkt ranja en heerlijk schepijs toe.

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje kan natuurlijk ook hier bij ons Multi-Activiteitencentrum. Een echt actief bedrijfsuitje is glowgolf gecombineerd met Lasergame: The Next Generation. Na de activiteit is hier natuurlijk een mogelijkheid om te eten op ons terras of in ons clubhuis. Ons Hamburgermenu medemogelijk gemaakt door Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello is een echte aanrader. Maar er zijn nog zo veel meer arrangementen waaruit je kan kiezen.

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: