Glowgolf in de prachtige omgeving van Twente

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

Wil je glowgolf spelen in de omgeving van Twente? Dat kan! Hier bij Multi-Activiteitencentrum Bussloo bieden wij de meest uitdagende, spannende en leukste glowgolf baan van Nederland aan! Met onze special effects zijn wij echt uniek in Nederland. Oostelijk gelegen op de Veluwe is dit een prachtige locatie voor Kinderfeestjes, Bedrijfsuitjes of gewoon gezellig met vrienden of familie. Gelegen aan de A1 zijn wij erg goed bereikbaar.

Het Wilde Westen

Onze Glowgolf is helemaal in het thema van het wilde westen. Door haar special effects is het een uitdagende ervaring voor jong en oud. Bij onze special effects moet je denken aan een stromende rivier, een rokende vulkaan, een happende slangenbek ect. Wil je dus echt een unieke ervaring meenemen naar huis dan ben je bij ons aan het goeie adres.

.

Dagje weg in de omgeving van Twente

Glowgolf is een geweldig dagje uit voor de hele familie. Of wil je graag een dagje uit met de vriendengroep of gewoon met het gezin. Het kan allemaal! Wees niet bang om ons te bellen of te mailen want wij helpen je graag zodat jij de perfecte dag kan beleven! Wat ook leuk is om Glowgolf en Lasergame: The Next Generation te combineren. Na het uitje is er uiteraard een mogelijkheid om bij ons wat te eten en te drinken.

Bedrijfsuitje/Familiefeest

Wil je een leuk en sportief bedrijfsuitje of familiefeest in de omgeving Twente? Dat kan natuurlijk ook hier bij ons Multi-Activiteitencentrum. Glowgolf is een erg leuk uitje voor iedereen. Laat jij zien wie de beste glowgolfer van het bedrijf is? Na de activiteit is hier natuurlijk een mogelijkheid om te eten en te drinken op ons terras of in ons clubhuis. Ons Hamburgermenu mede mogelijk gemaakt door de Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello is een echte aanrader. Maar er zijn nog zoveel meer opties waaruit je kan kiezen.

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: