Glowgolf op de prachtige Veluwe

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

Wil je Glowgolf spelen op de Veluwe? Gelegen aan het meer Bussloo op de Veluwe is dit dan jouw ideale locatie! Hier bij ons Multi-activiteitencentrum Pitch & Putt Bussloo bieden wij de meest spectaculaire Glowgolf van heel Nederland aan. Gelegen aan de splitsing tussen de A1 en A50 zijn wij erg goed bereikbaar met de auto.

Het wilde westen

De Glowgolf baan is helemaal gemaakt in de stijl van het wilde westen. Alles wat je over het wilde westen kan bedenken is er in verwerkt! Met de special effects ondersteund door blacklights is het een speciale ervaring voor iedereen!

Kinderfeestje

Glowgolf is een super kinderfeestje, maar het kan nog veel leuker. Glowgolf gecombineerd met Lasergame: The Next Generation is het beste kinderfeestje dat elk kind maar kan wensen. Bij lekker weer kan je ook lekker je zwemkleding meenemen en een heerlijke duik nemen in het meer Bussloo. Na afloop van de activiteit(en) is er natuurlijk een mogelijk om hier wat te eten. Ons Smulpakket bestaat uit: onbeperkt patat, een snack naar keuze, ranja en heerlijk schepijs.

Dagje uit

Gelegen op de Veluwe aan het meer Bussloo is dit de locatie voor jouw dagje weg. Onze Glowgolf baan is geschikt voor iedere leeftijd. Door de special effects is deze baan iets moeilijker dan de andere Glowgolf banen in heel Nederland. Het word dus echt een strijd tussen iedereen. Ga jij deze strijd aan?

Glowgolf

Bedrijfsuitje

Bij ons zijn er natuurlijk tal van mogelijkheden voor een bedrijfsuitje op de Veluwe. hier bij ons Multi-activiteiten centrum. Glowgolf gecombineerd met Pitch en Putt of Lasergame: The Next Generation, maar er zijn nog genoeg andere mogelijkheden. Bel of mail gerust en wij zorgen ervoor dat jij de perfecte dag beleefd. Na de activiteit(en) is er een mogelijkheid om wat te eten en te drinken. Natuurlijk kan dat een borrel zijn met een bitterbal maar ook bijvoorbeeld een Hamburgermenu. Het Hamburgermenu wordt geserveerd met vlees van Gildeslager Buurman uit Twello en is een echte aanrader!

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: