Golfclinic
Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Minimaal: Op aanvraag

Vanaf: Op aanvraag

Golfclinic op Bussloo: laagdrempelig, goedkoper en gezelliger!

Voor een Golfclinic in Apeldoorn,Deventer en Zutphen ben je welkom bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Het waarom is duidelijk: Laagdrempelig, goedkoper en bovendien gezelliger. Je kunt de clinic zo uitgebreid organiseren als je wilt.

Golfclinic met Golf Pro of Pitch&Putt spelen

De meeste gasten die komen voor een clinic, kiezen echter gewoon voor een leuke uitleg. We leggen alles uit en daarna kunnen jullie de baan op. Geen huur van clubs of ballen, gewoon gezellig met je groep bezig zijn. De afstanden zijn maar tot 70 meter. De blunders en succesjes volgen elkaar snel op. Sommige groepen willen het toch uitgebreider. Dan kunnen wij uiteraard de uitleg nog uitgebreider maken en zelfs één of meerdere Golfpro’s mee laten lopen met de nodige tips! Persoonlijke begeleiding is dus een optie.

Complete dagprogramma’s mogelijk, tevens zijn wij een vergaderlocatie

De traditionele golfclinic met een Golf pro welke een uur aan het woord is. Dat kan dus beter en leuker! We bespreken de mogelijkheden graag met je. Daarnaast kun je de golfclinic perfect combineren met diverse arrangementen. Eerst vergaderen en dan een lekker Satébuffet met vlees afkomstig van Gildeslagerij Buurman. Of gewoon een lekker biertje met bittergarnituur. Graag vullen wij alle wensen voor je in.

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo: voor de leukste Golfclinic van Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: