Karten in Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

Alternatief voor karten

Karten in Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Hoewel het heel leuk is, is karten ook best gevaarlijk. Dus als je iets anders wilt doen dan karten in Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn wij er voor je. Ben jij op zoek naar een veilig uitje? Dan zit je bij Multi-activiteitencentrum Pitch en Putt Bussloo dus helemaal goed. Het ligt binnen een kwartier rijden van Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Goed bereikbaar met de auto, maar ook met de fiets.

Andere activiteiten

Wij hebben meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Kortom veel alternatieven voor karten. Je kunt bijvoorbeeld Pitch en Putt of Lasergame. Ook kan je Minigolf USA  of Voetgolfen. Of ga Klootschieten. Ook is een Escape Room mogelijk. Er zijn drie verschillende. The Jungle, De Bom of Revenge of the General. Ook kun je een E-Chopper of Elektrische Step huren. Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen! Kortom: Er is genoeg keus bij Multi-activiteitencentrum Pitch en Putt Bussloo. Kom dus vooral langs!

Voetgolf

Programma op maat

Wij maken graag een programma op maat. Wij bieden diverse arrangementen. Zo kun je  genieten van een Luxe Lunch. Of sluit de dag af met een satéschotel. Bereid met vlees van Gildeslager Buurman. Of combineer activiteiten en geniet daarmee van combinatiekorting. Ga eerst Pitch en Putt spelen. En maak daarna een mooie tour met de Elektrische Steps. Heerlijk in de omgeving van Bussloo. Aansluitend genieten jullie heerlijk op het overdekte terras.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: