Vier je kinderfeestje in Apeldoorn!

Minimaal: 4 kinderen

Vanaf: 2,5 uur

Bussloo bij Apeldoorn

Op 8 minuten rijden van Woudhuis Apeldoorn, vind je ons Multi-activiteitencentrum met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. De tofste plek voor een Kinderfeestje als je iets zoekt in de buurt van Apeldoorn. Alle Kinderfeestjes zijn bij ons inclusief smulpakket met onbeperkt patat of pizza én een ijsje na. Ook krijgen de kinderen gedurende het hele kinderfeestje onbeperkt ranja.

Veel keuze

Het leukste kinderfeestje in Apeldoorn? Dat vinden wij de Combiknaller! Eerst Lasergamen in onze ondergrondse Lasergame arena en daarna nog Glowgolfen ook. Gegarandeerd een vet feest! Ook is er Minigolf, Voetgolf en Pitch&Putt. Onze Minigolf USA baan is fantastisch. Door het uitzicht over het meer van Bussloo voelt het kinderfeestje niet meer als een kinderfeestje in Apeldoorn, maar alsof je op vakantie bent!

Unieke kinderfeestjes

In Apeldoorn zijn natuurlijk al tientallen leuke dingen te vinden voor een kinderfeestje. Waarom dan kiezen voor een kinderfeestje bij ons? Nou, dat vertellen we je graag! Met onze locatie zitten we pal aan het strand. Op warme dagen, kun je dus ook nog zwemmen na je activiteit bij ons. Is het iets minder warm, kies je voor een potje voetbal of frisbee.

NIEUW: Glowgolf Kinderfeestje

Dit Glowgolf kinderfeestje is superleuk, spannend en actief! Glowgolf Het Wilde Westen is spectaculairder dan andere Glowgolfbanen in Nederland. Door het unieke ontwerp en de toegepaste effecten, ligt de moeilijkheidsgraad iets hoger. De baan is dus leuk, spannend en uitdagend. Hierdoor is een Glowgolf kinderfeestje voor kinderen die zelfstandig willen spelen écht leuk en geschikt voor kids vanaf 8/9 jaar.

Smulpakket

Het smulpakket is niet meer weg te denken bij onze kinderfeestjes. En er is altijd een spetterende afsluiter voor de jarige. Een ijsfontein!

Kinderfeestje

Middagvullend programma op Bussloo

Het Glowgolf kinderfeestje en de Combiknaller zijn heel goed te combineren met een duik in het meer van Bussloo of bijvoorbeeld spellen op de speelweide. Zo heb je in een handomdraai een middag vullend en bovendien super origineel programma!

Reserveren

Voor een uniek Kinderfeestje in Apeldoorn, hoef je dus niet ver te reizen. Je bent welkom bij ons op Bussloo! Alle kinderfeestjes staan voor je op een rijtje op de kinderfeestpagina. Hier kun je ook reserveren. Heb je vragen of wil je even overleggen? Neem gerust contact met ons op!

Prijzen (per persoon)

  • Kinderfeestje (vanaf 8/9 jaar): vanaf €15,00 per kind
  • Combiknaller Kinderfeest Lasergame&Glowgolf: vanaf €20,00

Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: