Lasergame op je werkplek

Minimaal: 20 personen

Duur: 1,5 uur

(incl. instructie, 2 heats,
break en score uitslag)

Lasergame op jouw kantoor!?

Lasergame op je werk, het kan! Ben je op zoek naar een unieke ontspanningsactiviteit voor op kantoor, in de winkel, of op elke andere gewenste (werk)locatie? Dan hebben wij de kennis en materialen hiervoor in huis! Lasergame op je werk!  Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo ligt centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Naast Onze Lasergame: The Next Generation en onze Outdoor Lasergame, is het ook mogelijk te Lasergamen op een door jouw zelf gekozen locatie!

Outdoor Lasergame Bussloo - Pitch en Putt Golf Bussloo

Jouw eigen unieke locatie

Of je het nou op kantoor organiseert, in de bedrijfhal, bij de sportvereniging, school, gymzaal, sportveld, bos etc. Het kan allemaal! Bouw de door jouw gewenste locatie om tot gamezone voor deze spectaculaire activiteit. Wij zorgen voor de lasergame uitrusting!

Er is maar één voorwaarde, er moet genoeg ruimte beschikbaar zijn om te kunnen lasergamen op jouw locatie. Hoeveel ruimte jullie nodig hebben is afhankelijk van het aantal spelers die tegelijk het spel spelen. Meestal is een gedeelte van een gekozen locatie al voldoende voor een spectaculaire game.

We adviseren je graag hoe jullie tijdens het spel de ruimte zo optimaal mogelijk kunnen benutten met gebruik van de aanwezige materialen en objecten. Zo wordt je bureau ineens een schuilmogelijkheid en de toilet de perfecte sniperplek. Samen bekijken we hoe het speelveld zo spannend mogelijk ingericht kan worden!

NIEUW: KERSTEDITIE “DIE HARD”

Tijdens de kerstperiode bieden we jou de keuze voor de speciale “Die Hard- versie lasergame op jouw kantoor. Deze editie is gebaseerd op de welbekende actiefilm uit 1988 waarin een Kerstfeest op kantoor net even een tikkie anders verloopt dan anders. Actie alom! Kleed jouw team in het thema en samen met ons bedenk je de perfecte setting uit voor een never-done-before-experience! Lasergame op je werk!

Wil je meer info?

Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Indoor Lasergame

Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Outdoor Lasergame

Deze vorm van Lasergame is op vele locaties mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan Lasergamen in het bos, op het strand, een leegstand pand of op een industrieterrein of een locatie die u zelf kiest.

Meer informatie

Ja, ik wil graag meer informatie:


    Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

    Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: